Αγαπητοί φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Συνεχίζουμε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ από ποτέ μέσα από τις δοκιμασίες, με αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και πίστη στην ομάδα και την ιστορία της.
Με σχεδιασμό διετίας είτε παραμείνουμε στην κατηγορία είτε όχι –ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ- και με στήριγμα τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ παρουσία, θα βάλουμε τις βάσεις για μία ομάδα που θα την χαιρόμαστε στα γήπεδα και που θα βγάζει υγεία, σταθερότητα και όραμα.
Μέσα από την ΑΓΑΠΗ και την αφοσίωση στον ΑΟΧ και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, που τόσο το έχει διαφημίσει η ομάδα της καρδιάς μας ανά το Πανελλήνιο σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, με τόλμη, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα ΟΝΕΙΡΑ μας γι΄ αυτή την ομάδα που εδώ και πολλά χρόνια έχουν τελματώσει, αξιοποιώντας την ιστορική κληρονομιά που μας άφησαν τεράστιοι παράγοντες του παρελθόντος, τους οποίους ΤΙΜΟΥΜΕ για την προσφορά τους.
Θέλουμε και ζητάμε τη συνέχεια της εμπιστοσύνης και συμπαράστασής σας και στα ωραία και στα άσχημα, με τη βεβαιότητα ότι αυτή η κοινή μας προσπάθεια θα κάνει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παντοδύναμο και πρωταγωνιστή.
​​​​Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος           Ο Αντιπρόεδρος
Φ.Φρατζεσκακη       Β.Ταρνανάς