Ένοχος για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος κρίθηκε διαιτητής, από δικαστήριο της Σερβίας, γράφοντας ιστορία!

Μια απόφαση που στην χώρα μας, την χώρα όπου ″βασίλευε″ (…και εξακολουθεί να ″βασιλεύει″;), η θρυλική ″παράγκα″, φαντάζει σαν κάτι το …εξωγήινο και κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί, ούτε στο πιο ευφάνταστο σενάριο…!

Ιστορική απόφαση από δικαστήριο της Σερβίας, το οποίο έκρινε ένοχο διαιτητή για αλλοίωση αποτελέσματος και τον τιμώρησε με φυλάκιση 15 μηνών και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Σρνταν Ομπράντοβιτς

Ο Σρνταν Ομπράντοβιτς (φωτό), όπως μπορεί να δει κάποιος και στο video πιο κάτω, ήταν διαιτητής στην κρίσιμη αναμέτρηση του Πρωταθλήματος Σερβίας, Σπαρτάκ Σουμποτίτσα-Ραντνίτσκι, πριν από 3 χρόνια (τον Μάιο του 2018).

Ο νικητής θα εξασφάλιζε την τρίτη θέση και τη συμμετοχή στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Ωστόσο, ο Σέρβος διαιτητής έβαλε το χεράκι του για το τελικό 2-0 και την εξασφάλιση του εισιτηρίου από τους γηπεδούχους, με ένα αδιανόητο πέναλτι (όσο και το πρώτο πέναλτι που είχε δώσει, ήταν επίσης έμπνευσης ‘’παράγκας΄΄).

Όσες φορές και να κοιτάξει κάποιος το video δεν μπορεί να καταλάβει πως είδε… χέρι του αμυντικού, με την μπάλα ούτε καν να το πλησιάζει και περνά πολύ χαμηλά και …δίπλα από το πόδι του ποδοσφαιριστή!!!

Επίσης, εντύπωση προκαλεί πως εκτός από τον αμυντικό που πέφτει κάτω τραβώντας τα μαλλιά του, δεν διαμαρτύρεται έντονα κανείς άλλος…

Ο Ομπράντοβιτς βρέθηκε ένοχος για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος, τιμωρήθηκε με 15 μήνες φυλάκιση και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για την επόμενη 10ετία.

Δείτε το απίστευτο πέναλτι που είχε υποδείξει ο Ομπράντοβιτς: