Κωμικοτραγικά, αλλά και πολύ σοβαρά τα όσα διαδραματίστηκαν  στον αγώνα της Β’ ΕΠΣ (2ος όμιλος),  Άγιος Αθανάσιος-Μιαούλης Φύλλων σήμερα, Κυριακή, το απόγευμα στο γήπεδο του Πάλιουρα (έδρα του ΑΟ Αγ. Αθανασίου)!

Στο 62′ όταν ο διαιτητής Χρ. Σαπλιαούρας απέβαλε τον Ρουμπή του Αγίου Αθανασίου παράγοντας/φίλαθλος  του Αγ. Αθανασίου μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε (″sic″) για την αποβολή του παίχτη.

Ο εν λόγω κύριος δεν έφευγε με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για κάποια λεπτά για ν’ αποχωρήσει ο εν λόγω ″κύριος″, όταν τελικά αποχώρησε, συνεχίστηκε το παιχνίδι…! Η δράση του δεν σταμάτησε εκεί και πάντα σύμφωνα με Φ.Α που έγραψε ο διαιτητής Χρ. Σαπλιαούρας…!   Ο παράγοντας/φίλαθλος  του Αγ. Αθανασίου συνέχισε και τηλεφωνόντας ″σε κάποιον″ ξεστόμισε πρωτοφανείς απειλές και ακατανόμαστες εκφράσεις για το διαιτητικό τρίο.

Το φύλλο αγώνα είναι σίγουρα το ″ευαγγέλιο″ κάθε αγώνα και ο διαιτητής Χρ. Σαπλιαούρας έγραψε τα πάντα για την τραμπούκικη και άνανδρη επίθεση/εισβολή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΕ, πλέον, θα έχει αρκετή δουλειά αυτή την εβδομάδα.

Το άσχημο σε όλη την υπόθεση είναι ότι θα την πληρώνει και η συμπαθής ομάδα του Αγίου Αθανασίου που πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ κρατώντας ψηλά την σημαία και το όνομα του χωριού, που φροντίζουν να αμαυρώνουν καποιοι με την συμπεριφορά τους.