Χτυπημένη βαριά και ανελέητα, από την επάρατο, έφυγε στα 53 της μόλις χρόνια και σε σύντομο χρονικό διάστημα, η πιο παλιά υπάλληλος της ΕΠΣ Εύβοιας, η αγαπημένη όλων μας, Χρυσούλα Γεραμάνη!

Είναι κάτι που φαντάζει απίστευτο, για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Εύβοιας, ότι το γελαστό κορίτσι της Ένωσης, η Χρύσα, δεν είναι πια μεταξύ μας, αλλά έφυγε για το μακρινό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων!

Η αξέχαστη Χρύσα Γεραμάνη…

Στην ΕΠΣ Εύβοιας, 33 ολόκληρα χρόνια, η Χρύσα Γεραμάνη, είχε συνδέσει το όνομά της, μαζί με την Βάσω Ηλία, άρρηκτα, με το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο! Με το χαμόγελο στα χείλη η Χρύσα, ήταν πάντα στην διάθεση των Σωματείων, για να εξυπηρετήσει παράγοντες, ποδοσφαιριστές και όλους όσους χρειάζονταν κάτι από την Ένωση!

Η Χρύσα Γεραμάνη ήταν παντρεμένη με τον γυμναστή Θανάση Παπαθανασίου, με το οποίο απέκτησαν 3 υπέροχα παιδιά την Μαντώ, τον Γιώργο και τον Στέφανο και ζούσε μόνιμα στο Βασιλικό.

Χωρίς αμφιβολία η απώλεια της Χρύσας Γεραμάνη, κάνει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, πολύ πιο φτωχό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, αλλά και όλη τη Εύβοια…

Το ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ″ και όλοι οι συντελεστές του, αισθάνονται συντετριμμένοι από την απώλεια της Χρύσας Γεραμάνη και εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια, στην οικογένειά της και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Για μας στο ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ″ ήταν ιδιαίτερη τιμή, που στα πρώτα Ευβοϊκά Αθλητικά Βραβεία, τιμήσαμε την αείμνηστη Χρύσα, αλλά και όλες τις κοπέλες της ΕΠΣΕ, για την πολύτιμη προσφορά τους στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Κλείνουμε με την συγκινητική τότε επιστολή της αλησμόνητης Χρύσας στο ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ″, που αφορούσε την βράβευσή της…