Σ’ ένα ματς με συναρπαστικές διακυμάνσεις η ομάδα της Βορείου Ευβοίας πήρε μια πολύ σημαντική νίκη μέσα στη Δροσιά με σκορ 2-4.

Ο Ζουρμπουλης στο 15′ εκμεταλλεύτηκε μια κόντρα και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Η συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο πολύ παιχνίδι κέντρου με μόνες φάσεις ένα σουτ του  Τίτο Μπιμπαι που δεν ενόχλησε το Σωτηρόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 55′ το ματς έγινε συναρπαστικό με ανατροπή του σκορ. Στο 57′ του αγώνα η μπάλα ήταν στο χώρο του κέντρου με το Γιάννη Λάμπρου να διεκδικεί τη μπάλα με το Γιουκαι με τους δύο παίχτες να προσπαθούν να διεκδικήσουν τη μπάλα με προβολή και το κύριο Βελέντζα στην αρχή να δίνει φάουλ υπέρ του ΑΠΚΟ και τους παίχτες των γηπεδούχων να προωθούνται για το φάουλ, όμως ο κ. Βελέντζας άλλαξε γνώμη και έδωσε το φάουλ υπέρ της Αιδηψού, η δίκαιη καταλόγηση φάουλ ήταν υπέρ της Αιδηψού, και με μια γρήγορη εκτέλεση των φιλοξενούμενων βρήκαν τον ΑΠΚΟ με δύο παίχτες πίσω και με το πολύ καλό Κυριάκου στο 57′ από πλάγια με ωραίο τελείωμα να κάνει το 1-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό ένα λεπτό αργότερα στο 58′ ο Τιτο Μπιμπαϊ βγήκε τετ α τετ με το Σωτηρόπουλο και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2. Η συνέχεια του παιχνιδιού βρήκε τον ΑΠΚΟ με τη πλάτη στο τοίχο και ανεβάζει πάλι τη πίεση του.

Έτσι στο 63′ ο Ζουρμπουλης μπήκε από πλάγια μέσα στη περιοχή με το Γάσπαρη να πέφτει άτσαλα πάνω του και ο κύριος Βελέντζας να δείχνει την έσχατη των ποινών.

Ο Ζουρμπουλης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε δύο τα γκολ του ΑΠΚΟ και διπλασίασε τα δικά του γκολ κάνοντας το 2-2. Στη συνέχεια η Αιδηψό με κύριους εκφραστές τους Τίτο Μπιμπαϊ και Κυριάκου να δημιουργούν επικίνδυνες στιγμές στην εστία του Σωτηρόπουλου με τον έμπειρο γκολκίπερ να δηλώνει παρών σε κάθε φάση τους.

Και φτάνουμε στο 63′ όπου γίνεται το  2-3 με το Κυριάκου πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ύστερα από κόρνερ και με ωραίο πλασέ στον αέρα.

Και φτάνουμε στο 87′ που ο ίδιος παίχτης Κυριάκου με ωραίο πλασέ έκανε το 2-4 και τριπλασίασε τα δικά του τέρματα.

Το αγώνα σφύριξε ο Βασίλης Βελέντζας με συνεργάτες τους Χάρη Αντωνίου και Γιάννη Μπούρικα.

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Γ.Λάμπρου):Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης,. Γιωργ. Λάμπρου (79′ Ζωγάκης), Θ. Κουτσαυλής, Δεληγιάννης, Ζουρμπουλής, Ζαχαράκης, Γιαν. Λάμπρου, Κουζούλογλου, Φρυγανάς (54′ Χ. Ελευθερίου).

Αιδηψος(Γ.Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Φώτου, Γ. Βασιλείου, Γιουκάι (75′ Πλαγκάι), Γάσπαρης, Καπλανάι, Χ. Βασιλείου (46′ Σουμπάσης), Αναγνώστου (67′ Γκοτσάι), Κυριακού, Τίτο Μπιμπάι, Ιωσήφ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ