Ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα του ΑΟΧ που κέρδισε στο γήπεδο της Δροσιάς τον ΑΠΚΟ με 0-2 και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στην Α’ κατηγορία Ευβοίας μετά τη διεξαγωγή των παιχνιδιών της 23ης αγωνιστικής.
Αν και δεν χρειάστηκε να πιάσει σπουδαία απόδοση, ο ΑΟΧ είχε την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίσει σχετικά εύκολα.
Οι νερατζούροι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, συνάντησαν λίγα προβλήματα κυρίως στο α’ ημίχρονο από την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, αλλά τελικά κέρδισαν ξεπερνώντας έτσι την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ταμυναϊκό και πάνε στο σημαντικό παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στην έδρα της συγκατοίκου τους στη 1η θέση Μακρυκάπας, με ανεβασμένη ψυχολογία.
Οι παίκτες του ΑΠΚΟ Δροσιάς έπαιξαν δυνατά, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά είχαν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ δύσκολο και ανώτερο αντίπαλο με αποτέλεσμα να υποκύψουν.
Στο 3′ η παράλληλη σέντρα του Σπανού κόβεται τελευταία στιγμή πριν φτάσει στον προωθημένο Γεωργίου και η ευκαιρία χάνεται.
Στο 11′ ο Ζαχαριάς δέχεται τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και από πλάγια αριστερά στέλνει τη μπάλα με δυνατό σουτ στα δίχτυα του Σωτηρόπουλου και πραγματοποιεί το 0-1.
Στο 23′ ο Ζαχαριάς με μακρινή μπαλιά βρίσκει τον Κολιόπουλο απέναντι από τον Σωτηρόπουλο, αλλά το δυνατό σουτ είναι άστοχο και φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 25′ ο Τσεμπελίκος βρίσκει έξοχα μέσα δεξιά τον Κουζούλογλου, το σουτ όμως περνάει παράλληλα από την εστία του Φαλαγγίτη.
Στο 48′ από κόρνερ του Τσατσαρώνη, ο Χαλιώτης δεν θα δυσκολευτεί να στείλει με κεφαλιά για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 58′ κεραυνός του Τσατσαρώνη από το ύψος της περιοχής θα στείλει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 73′ ο Ζουρμπουλής Χ. θα πιάσει απέναντι από τον Φαλαγγίτη ένα αδύναμο σουτ που καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 75′ ο Γκιόκας από βαθιά μπαλιά του Γεωργίου δεν προλαβαίνει την έξοδο του Σωτηρόπουλου.
Εξαιρετική η διατησία του κ. Παπακυριάκου και των βοηθών του Κοντογιαννίδη-Παππά
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ(Λάμπρου Γ.): Σωτηρόπουλος, Ζουρμπουλής Χ.(78′ Ζωγάκης), Λάμπρου Γ., Δεληγιάννης, Αυλωνίτης, Ζουρμπουλής Π., Τσεμπελίκος(60′ Φρυγανάς), Ζαχαράκης, Κουζούλογλου, Λάμπρου Γιάννης, Ελευθερίου Χ.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ(Χατζέλης Κ.): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσατσαρώνης, Γεωργίου, Τζάβρας, Ζουλιώτης, Τσολάκος Γ. του Κ., Χαλιώτης, Σπανός(58′ Τρεπεκλής), Ζαχαριάς(55′ Λούκας), Γκιόκας(85′ Μετοχιάτης)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπακυριάκος
ΒΟΗΘΟΙ: Κοντογιαννίδης-Παππάς

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ