Πολύ κέφι , πολύ χορός , στην καλοκαιρινή εκδήλωση του ΑΠΚΟ Δροσιάς που έγινε την Παρασκευή 24/6/2022 στον χώρο του Γυμνασίου της Δροσιάς.

Ο τέράστιος δημοτικός τραγουδιστής Αντώνης Κυρίτσης, η Αννούλα Μώρου στα νησιώτικα , ο Σπύρος Δερδέκης στο κλαρίνο, και ο Γιάννη Μπούσουλας στο βιολί απογείωσαν το κεφι μεχρι πρωίας.

Ο ΑΠΚΟ Δροσιάς παίρνει «ΔΕΚΑ» για την διοργάνωση του γνήσιου «Ελληνικού Πανηγυριού» με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει μέχρι την ανατολή του ηλίου, όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι «ΑΧΑΣΤΟΙ» να χαλάσουν το γλέντι και την βραδιά πάνω στο τσακίρ κέφι καλώντας την αστυνομία για ηχορύπανση άκουσον άκουσον ήταν τόσο το κέφι και η όρεξη των παραβρισκόμενων που γλέντησαν μέχρι την Ανατολή του ηλίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Ζεμπίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης  και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας Βαγγέλης Κούκουζας, ο Αντιπεριφεριάρχης Παιδείας Αθλητισμού Κώστας Γαλάνης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, ο αντιδήμαρχος Ανθηδώνας, Κώστας Καρβούνης, η πρόεδρος της β’ Σχολικής επιτροπής του Δήμου Λίτσα Παλαιολογου , την αντιπολιτευση του Δήμου Χαλκιδέων εκπροσώπισαν οι Γιώργος Μπαντούνας, και Μιχάλης Κεράτσας, ο πρόεδρος την τοπικής κοινότητας Δροσιάς Νίκος Αφένδρας, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ανθηδώνας Γιάννης Τσούρτος.

Ο ΑΠΚΟ Δροσιάς βράβευσε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο τον ευβοιώτη ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Λεμεσού Τάσο Αυλωνιτη με τον προπονητή πατέρα του Αντώνη Αυλωνίτη να παραλαμβάνει το βραβείο.

Το ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο καλοκαίρι με τον πήχη ήδη να έχει ανέβει αρκετά μετά την υπεροχή βραδιά , θα ήταν παράληψη να μην πούμε ότι η νεολαία συμμετείχε μαζικά στο γλέντι δείχνοντας ότι διψάει για γνήσια ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει σε όλους αυτούς που βοήθησαν τα μέγιστα για να βγει εις πέρας η εκδήλωση του συλλόγου

Ο ταμίας του ΔΣ Ν.Τσαμιτας ήταν στην είσοδο, ο πρόεδρος Βαγγέλης Λυσσέος στην υποδοχή μαζί με τον Κο Παναγιωτάκο που συντόνιζε για να κάτσει ο κόσμος έχοντας τον Αντιπρόεδρο Ν. Δεληγιάννη , τον Γραμματέα Σταμόγιαννη ,και Αθηναίο Βαγγέλη με τις καταστάσεις και τις κρατήσεις στα χέρια να οδηγούν τον κόσμο στα κρατημένα τραπέζια…..και την σκυτάλη την έπαιρνε  ο Σπύρος Σουλιωτάκης οποίος ήταν στο μπουφέ και συντόνιζε την κατάσταση για την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού.
Την τεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης ειχε το μέλος του ΔΣ Ταξιάρχης Τουλιτσης και μέσα από το μπουφέ ο Δημήτρης Τουλίτσης

Για να δείτε όλο το φωτορεπορτάζ(286 φωτο) της εκδήλωσης ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ