Πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ είχε το φιλικό ανάμεσα στην Δροσιά και την Αυλίδα με την ομάδα του Ντράγκαν Κνέζεβιτς να επικρατεί εύκολα με 5-0.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποιησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους βγάζοντας συμπεράσματα για την απόδοση τους δοκιμάζοντας συστήματα και σχηματισμούς.

Ο ΑΠΚΟ επικράτησε εύκολα με 5-0 χάρη στα γκολ των Χάρη Ελευθερίου, Γιώργου Αγγελάτου , Γιώργου Ζαχαριά με το σκορ να κλείνει ο Τζώρτζης Κνέζεβιτς.

Αρκετά καλή η ομάδα του Ντράγκαν Κνέζεβιτς βεβαία σε ένα τεστ που υπήρχε διαφορά δυναμηκότητας έβγαλε συνδυασμούς και ειχε δημιουργία με αρκετούς τρόπους στα μετόπισθεν δεν απειλήθηκε καθόλου.

Θα ήταν άδικο να κρίνουμε από αυτό τον αγώνα την Αυλίδα του Αργύρη Μαστραγγελή που είχε και πολλές και σημαντικές απουσίες και κατά διαστήματα πάλεψε το ματς απέναντι σε έναν ποιο έτοιμο και ανώτερο αντίπαλο.

Το αγώνα σφύριξε ο Χρήστος Σαπλιαούρας με συνεργάτες τους Κώστα Αργύρη και Γιώργο Νικολάου 

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Ντρ.Κνεζεβιτς):Οικονομίδης, Μάλλιαρης, Τζαφέρος, Αγγελάτος, Προβής, Αργυρός, Τζαφέρης, Φρυγανάς, Ελευθερίου Χ., Σουλιωτάκης, Κλέων.

Αγωνίσθηκαν και οι : Αραβανής Τζ. Κνέζεβιτς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου, Σεινταράσι, Ελευθερίου Αγγ.

Αυλίδα(Αργ.Αραβανής):Τσιβίκας, Χασανάι, Αναστασίου, Μπαλωμένος, Βάθης, Ντούρμας, Κοροβέσης, Μάλλιαρης, Θώμας, Λεοντάρης, Βισβίνης.

Αγωνίσθηκαν και οι : Παπαδόπουλος, Παπαρούνης, Κικίδης, Κάβουρας, Ντασιώτης, Ζούσης, Πάλλης, Μπουμπάκ, Τσεμπελίκος Α.

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Δροσιάς – Αυλίδας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ