Η πετυχημένη συνταγή του ΑΠΚΟ Δροσιάς τα τελευταία χρόνια με τον Γιώργο Λάμπρου συνεχίστηκε για ακόμα μια χρονιά και το συγκρότημα από την Ανθηδόνα έφτασε σε μια πολύ άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Ο έμπειρος κόουτς έχοντας δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα κράμα αρκετών νεαρών και κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών ο τοπικός ΑΠΚΟ κατάφερε να παίξει κατά διαστήματα μέσα στην χρονιά καλό ποδόσφαιρο και να φτάσει σε σημαντικές νίκες που του εξασφάλισαν την εύκολη παραμονή στην κατηγορία.
Σε μια χρονιά όπου ο ΑΠΚΟ δεν κοίταξε ποτέ πίσω μιας και δεν αισθάνθηκε ποτέ κάποια περιπέτεια για την υπόθεση παραμονή, την οποία είχε εξασφαλίσει ουσιαστικά από τον πρώτο γύρο, στο δεύτερο μισό στην εξίσωση μπήκαν και κάποια νεαρά παιδιά αρπάζοντας τις ευκαιρίες η ομάδα από την Δροσιά διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα στην βαθμολογία.
Ο ΑΠΚΟ Δροσιάς τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς με 10 νίκες 7 ισοπαλίες 13 ήττες και γκολ 49-60.