Ξαφνικό διαζύγιο ″εν μέσω″ lockdwn, στην Δροσιά όπου, με μια απλή ανακοίνωση, η Διοίκηση του ΑΠΚΟ, ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Πάνο Ελευθερίου!

Ο Πάνος Ελευθερίου, είχε αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι, σε μια οπωσδήποτε δύσκολη, από πολλές πλευρές (λόγω επιδημίας και οικονομικών ″περιορισμών″ κλπ), με πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή, η ομάδα είχε πάρει την ανοδική πορεία που όλοι ήθελαν…

Όμως ήρθε η πιο κάτω ανακοίνωση του ΑΠΚΟ Δροσιάς, που βάζει τέλος στην συνεργασία με τον συντοπίτη τους προπονητή Πάνο Ελευθερίου:

″Το διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Κ.Ο. ΔΡΟΣΙΑΣ αποφάσισε την διακοπή της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας κ. Παναγιώτη Ελευθερίου. Του ευχόμαστε για την συνέχεια κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.″

Ο ίδιος ο Πάνος Ελευθερίου, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

″Ένας ωραίος κύκλος κλείνει σχετικά νωρίς αλλά πλούσιος απο εικόνες και εμπειρίες. Ευχαριστώ όλη την αξιόλογη Διοίκηση του ΑΠΚΟ Δροσιάς για την εώς τώρα συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές μου για την άψογη, απαιτητική και αξιόλογη συνεργασία μας σε επίπεδο αγωνιστικό, επικοινωνιακό και ανθρώπινο και είμαι απόλυτα βέβαιος όταν με το καλό επιτραπεί να ξαναμπούν στο γήπεδο η συνέχεια της ομάδας θα συνεχίσει να είναι ανοδική″.

Το ″Δ & Α″ επικοινώνησε με τον καταξιωμένο τεχνικό ο οποίος και δήλωσε -αποκλειστικά-: