Η ομάδα μας ανακοινώνει την παραχώρηση του νεαρού, εξαιρετικά ταλαντούχου ποδοσφαιριστή μας Εφραίμ Ζαχαράκη στον Α.Ο Χαλκίδας.  
Η μεταγραφή του στην ιστορική ομάδα της Χαλκίδας είναι το επιστέγασμα της σκληρής προσπάθειας, των θυσιών, των κόπων, του ήθους και της προσωπικότητας του.
– πέρα από την χαρά μας για την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή μας- είναι μία ακόμη ηθική επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από όλους μας για την ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, γαλουχημένων με ήθος, με σεβασμό, με αξίες, πρεσβευτές της πλούσιας ιστορίας και των αξιών της ομάδας μας.
Η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια κατάφερε με συστηματική προσπάθεια να αναδείξει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές- αποτέλεσμα ταλέντου και σκληρής δουλειάς – που κοσμούν όχι μόνο το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο αλλά και τίς μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα:
Ο Βασίλειος Τσεμπελίκος ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Λεβαδειακού
– Ο Αριστοτέλης Τζίδρας, ο οποίος αγωνίζεται στις μικρές ομάδες της Α.Ε.Κ
Ο Αθανάσιος Δεληγιάννης που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία με τον Α.Ο Χαλκίς
– Ο Αυλωνίτης Γεώργιος ο οποίος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία με τον Α.Ο Χαλκίς.
Εφραίμ σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας! Εκ μέρους της διοίκησης ,του τεχνικού επιτελείου, της οικογένειας του Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς ευχόμαστε υγεία, δύναμη, πολλές πολλές επιτυχίες στην νέα, όμορφη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά σου !
Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς