Ωραίος δυνατός αγώνας στο γήπεδο της Δροσιάς ανάμεσα στο τοπικό ΑΠΚΟ και τον Όλυμπο Γυμνού με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 0-0 αν και είχαν ευκαιρίες για γκολ και οι δύο.

Μπορεί οι επιθετικοί των δύο ομάδων να μην το “μάτωσαν” που λέμε στην ποδοσφαιρική  γλώσσα αιτία σε αυτό ήταν οι δύο τερματοφύλακες Αναστασίου του ΑΠΚΟ, και Σακκής Θ. του Όλυμπου Γυμνού.

Φάουλ του Ντούρμα στο 28′ εκπληκτικά ο Αναστασίου απομακρύνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι στο α’ ημίχρονο απείλησαν με σουτ των Χάρη Ελευθερίου και Βαρσαμά που πέρασαν άουτ.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους προς την εστία του Ολύμπου Γυμνού χωρίς όμως να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε την νίκη.

Καλύτερη στιγμή τους στο 67′ μετά από κόρνερ του Μπασούκου καρφωτή κεφαλιά του Κάκιου εκπληκτικά έδιωξε σε νέο κόρνερ ο τερματοφύλακας Σακκής Θ. του Ολύμπου Γυμνού.

Πολύ καλή διαιτησία του Μάριου Πόγκα και των συνεργατών του Αντώνη Ιωάννου και Αβραάμ Νέγρη.

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Δ.Αντωνόπουλος):  Αναστασίου, Νάνος, Δεληγιάννης, Καρλατήρας, Προβής, Κάκιος, Σεινταράση, Σουλιωτάκης (63′ Μ. Δουρδουβέλας), Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Μπασούκος.

Όλυμπος Γυμνου(Π.Κοντογιάννης):Σακκής Αθ., Κιούσης, Ν. Σακκής, Ρουμπής, Μπισμπικόπουλος, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Κουτσαυλής, Hankouba (λ.τ63′ Βλάχος), Κηρύκος, Σπ. Αργύρης (80′ Τσούμαρης).