Σ’ ένα ματς που απ’ την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα της Δροσιάς έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και μ ένα ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο κέρδισε με 4-0 τον Όλυμπο Γυμνού.

Απ’ την αρχή του αγώνα με το πολύ όμορφο και άπιαστο γκολ του Δεληγιάννη στο 7′ η ομάδα του κ. Λάμπρου έδειξε τις διαθέσεις της.

Η συνέχεια ανήκε στη Δροσιά που απείλησε πιο πολύ την εστία του Μωραιτη και ειδικά με μια σέντρα σουτ του Τζιδρα την οποία έβγαλε με δύσκολη επέμβαση ο Μωραιτης.

42′ ύστερα από μια πανέμορφη προσπάθεια του πολύ καλού Διοκμετζιδη ο οποίος έφτασε φάτσα με το Μωραΐτη και έκανε την ασίστ στο Χρήστο Βαρσαμα για να κάνει το 2-0.

Η συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές του κ. Αντωνοπούλου και ο Όλυμπος πάτησε πιο καλά στο γήπεδο και έψαξε το γκολ χωρίς όμως κάποιο αντίκρισμα, εκτός από ένα φάουλ του Μπασουκου που πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια τοθ Σωτηρόπουλου.

Στο 68′ μπήκε στη θέση του Λάμπρου ο Νίκος Κουζουλογλου, όπου πριν λίγες ώρες έγινε πατέρας ευχόμαστε στο πολύ καλό φίλο Νίκο και τη Σταυρούλα το νέο μέλος να είναι υγιέστατο και καλότυχο.

  Στο 79‘ ο Βαρσαμας εκτέλεσε ένα φάουλ η μπάλα πήγε στο πρώτο δοκάρι στο οποίο μ ένα λάθος διώξιμο ο Τσουμάνης έκανε το 3-0.

Στο 84′ ο Τζιδρας βρήκε το Βαρσαμα έξω απ’ τη περιοχή, ο μεσοεπιθετικός του ΑΠΚΟ μπήκε στη περιοχή και ανατράπηκε απ’ το Κουσερη…την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και με το δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 4-0.

Διακριθέντες απ’ τους γηπεδούχους ήταν οι Διοκμετζιδης, Τζιδρας, Κουτσαυλης Χρ., Δεληγιάννης και Βαρσαμας.

Απ’ τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Τριανταφύλλου και Μπασουκος!!!

Πολύ καλή διαιτησία απ’ το κ. Κασομούλη και τους βοηθούς του, κύριους Ιωάννου και Κελεπουρη!!!

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Λάμπρου Γ.): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζιδης(86′ Τουλιτσης), Τζιδρας, Κουτσαυλης Χρ., Κουτσαυλης Αθ., Ζαχαράκης(65′ Σουλιωτακης), Δεληγιάννης, Αυλωνίτης, Λάμπρου(68′ Κουζουλογλου), Βαρσαμας(86′ Κροκοδηλος), Φρυγανας(Ελευθερίου Ελ.)
Όλυμπος Γυμνού(Αντωνοπούλος Δ.): Μωραΐτης Χρ., Ρόγκας, Κουσερής, Ρουμπής(46′ Τσουμάνης), Τριανταφύλλου, Μωραΐτης Αθ., Θανάσι, Σακκής(19′ Νικολάου(79′ Τοπαλι), Κόκκαλης, Μπαρώτας, Μπασούκος

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ