Πρωταπριλιά 2018

*Άντε …και του χρόνου….Καλό μήνα σε όλους!!!!

 

Πανελλήνια αποκάλυψη από το “Δυνατά & Αθλητικά” καθώς φέρνουμε στο φως ένα εσωτερικό έγγραφο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου φαίνονται ξεκάθαρα οι επιδιώξεις του Ιβάν Σαββίδη, μετά τα πρόσφατα γεγονότα και οι οποίες έχουν άμεση σχέση και με τον ΠΑΟ Κανήθου. Η ομάδα της Κανήθου μπορεί να βρίσκεται στην Γ´ ΕΠΣΕ αλλά, από ότι φαίνεται θα είναι η επιλογή του Σαββίδη για να πρεσβεύσει το όνομα του ΠΑΟΚ από την Εύβοια στις εθνικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο έγγραφο που αποκαλύπτουμε, ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται πόλεμο από σκοτεινά συμφέροντα και σε συνδυασμό με την μεγάλη πώληση εργοστασίων που πέτυχε και του απέφερε περισσότερα από 1 δις ευρώ, βάζει μπρος ώστε να αποκτήσει τουλάχιστον μία ομάδα με το όνομα ΠΑΟΚ από κάθε νομό της χώρας.

Το σχέδιό του είναι σε βάθος πενταετίας, τουλάχιστον 40 ομάδες που θα λέγονται ΠΑΟΚ και θα έχουν ως σήμα τον δικέφαλο αετό να βρίσκονται στις εθνικές κατηγορίες. Επιθυμεί για αυτόν τον σκοπό να διαθέσει μέχρι και το 50% από τα χρήματα που πήρε, δηλαδή περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ.

Προτεραιότητα, όπως γράφει στο έγγραφο που απευθύνεται στα στελέχη της ΠΑΕ, έχουν όσες ομάδες κάνουν χρήση τόσο του ονόματος όσο και του εμβλήματος. Μάλιστα αναφέρει και το όνομα του ΠΑΟ Κανήθου και επισυνάπτει το έμβλημα του, ως ένα από τα παραδείγματα.

Μετά την αποκάλυψη αυτή, αναμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει περισσότερες λεπτομέρειες. Αν όμως προχωρήσει το θέμα τότε ο ΠΑΟ Κανήθου, με τον πακτωλό χρημάτων που θα διατεθεί, αναμένεται να είναι η νέα δύναμη στην Εύβοιας.