Την αιφνίδια απομάκρυνσή του από τον Ηρακλή Ψαχνών ανακοίνωσε ο ποδοσφαιριστής Λάμπρος Καρλατήρας, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά την διοίκηση για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν.

Η ανακοίνωση

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να κάνω γνωστό την ξαφνική και χωρίς λόγο ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ μου από την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών.

Η εντύπωση και η ανακούφιση μερικών πως η ομάδα ’’έχει σωθεί’’ και ενώ βρισκόμαστε στα μισά της αγωνιστικής περιόδου, οδηγεί σε προβλήματα, εντάσεις και αφορμές ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ !!!

Όπως γνωρίζουν αρκετοί στην πολυετή καριέρα μου, έχω ξεχωρίσει για την αγωνιστικότητα, το ήθος και τον χαρακτήρα μου εντός κ εκτός αγωνιστικών χώρων. Και δεν θα αλλάξω τώρα.
Υ.Γ. Είναι το λιγότερο άνανδρο και ανέντιμο να διώχνεις έναν ποδοσφαιριστή σου ΝΕΚΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ και όχι την περίοδο των μεταγραφών (η οποία έληξε λίγες μέρες νωρίτερα), μιας και η απόφαση είχε παρθεί από μερικούς καιρό τώρα.
Υ.Γ.2 Η χρόνια ολοκληρώνεται για όλους κατά τα μέσα Μαΐου (και όχι όποτε θεωρούν κάποιοι), ωστόσο εύχομαι στην ιστορική ομάδα του Ηρακλή και στους μέχρι πρότινος συμπαίχτες μου ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι.
Είμαι σίγουρος ότι ο ιστορικός ροπαλοφόρος με ΣΩΣΤΑ πρόσωπα θα ξαναβρεθεί εκεί που του ανήκει !!!