Με πολλά παράπονα από την διαιτησία του Στέλιου Φώτη έφυγε ο Παντριαδικός από το Αυλωνάρι και την συμπεριφορά του παρατηρητή αγώνα Σπύρου Μασταλούδη 

Φαίνεται πως η φετινή μας παρουσία στην Α ερασιτεχνική κατηγορία Ευβοίας κάποιους ενοχλεί. Βλέπουμε πως κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ δεν συμμετέχει στο παρασκήνιο σε λυκοφιλίες και ευνοϊκά αποτελέσματα.
Σήμερα η ομάδα μας καταδικάστηκε από μια απαράδεκτη διαιτησία των κυρίων Φώτη, Βελέντζα και Μουρτίκα η οποία ουσιαστικά πέρασε το μήνυμα: «Σήμερα πρέπει να χάσετε. Ακόμα και αν χρειαστεί… σφαγή».
Κύριοι, αφήστε μας να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Δώστε μας το δικαίωμα να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε. Δώστε μας το δικαίωμά να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και όπου μας βγάλει.

Τουλάχιστον στο τέλος θα ξέρουμε ότι δεν αδικήσαμε κανέναν και κανείς δεν μας αδίκησε. Αφήστε επιτέλους τους ποδοσφαιριστές να είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των γηπέδων.
Επίσης τονίζουμε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν ζητήσαμε από κανέναν και ούτε θα το κάνουμε ποτέ, την εύνοια της διαιτησίας. Τέτοιες διαιτησίες μας αδικούν κατάφωρα γιατί δεν σέβονται ούτε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αλλά ούτε και την προσπάθεια της Διοίκησης.

Επίσης δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο την ομάδα μας από όλους αυτούς που δεν σέβονται την ιστορία της αλλά και τους κόπους και την προσπάθεια των παικτών της μέσα στα γήπεδα, ακόμη και αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα.

Τέλος αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την Ομάδα του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ για την άψογη φιλοξενία.

ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ