Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του Σταυρού επικρατώντας του Ελλήσποντου στην  έδρα του με 1-0.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας χαρακτηρίστηκε από την δύναμη και το πάθος των δύο ομάδων να πετύχουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχουμε  τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού Θοδωρής Βογιατζής, Κώστας Ντούμας για τον Σταυρό και Θωμας Γεωργαντόπουλος για τον Ελλήσποντο.

Ο Σταυρός του Νικου Κιαπέκου πήρε την νίκη χαρη στην εμπειρία και την άριστη διαχείριση του παιχνιδιού με τα το γκολ πέναλτι του Κώστα Ντούμα είναι σίγουρο ότι η ομάδα του Νίκου Κιαπέκου θέλει δουλειά για να να φθάσει στα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης.

Πολύτιμη η βοήθεια των έμπειρων Θανάση Ρεπετσά και Θεόφιλου Σπανού που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην ομάδα.

Ο Ελλήσποντος του Νίκου Ευσταθίου  προσπάθησε στο μέτρο του δυνατού αλλά η έλλειψη εμπειρίας στον άξονα των προσφύγων κάνει μπαμ και φωνάζει από μακριά, υπάρχει ένας μηνας ακόμα μεταγραφικός και σίγουρα διοίκηση , προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα βρουν την λύση που θα πλαισιώσει όλους αυτούς του νεαρούς ταλαντούχους που ήρθαν φέτος στον Ελλήσποντο και δουλεύουν άριστα κάτω από τις οδηγίες του Νικου Ευσταθίου.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Κώστας Ντούμας με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 35′ μετά από καθαρή ανατροπή του Σταματίου από τον  τερματοφύλακα Κόκκινο.

Άριστη η διαιτησία του Γιώργου Τουλούμη, με συνεργάτες την  Δήμητρα Γιδάρη και τον Γιώργο Ρούσση.

ΑΠΣ Σταυρός(Ν.Κιαπέκος): Καρκαλής, Βογιατζής (λ.τ 32′ Μπίτζος), Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Ντούμας (38′ λ.τ Θ. Σπανός), Σεΐτης, Σταματίου, Γιούλης, Γραμματικόγιαννης, Μαρ. Καραχάλιος, Τζαμίχας (73′ Ρεπετσάς).

Ελλήσποντος(Ν.Ευσταθίου): Κόκκινος, Φιόλα (85′ Λιάσκος), Λέκκας, Δέδες, Γροντής, Γεωργαντόπουλος (38′ λ.τρ. Δημητρίου), Καράι (85′ Γκίκας), Κατσίμπρας, Ι. Λάμπρου, Καπατσούλιας (60′ Μπόκαρης), Ζαχαριάδης (60′ Ράζος).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ