Ο ΑΠΣ.Σταυρός με τον Νίκο Κιαπέκο στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς προχωρώντας σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση καθώς απέκτησε τον νεαρό Νίκο Σταματίου σε μία κίνηση με παρόν και πολύ μέλλον.

Ο Νίκος Σταματίου είναι 17 χρονών αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ηλικίας καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να σκοράρει.

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών έχοντας μια πολύ γεμάτη χρονιά στα πόδια του αγωνιζόμενος σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του. Ο Νίκος Σταματίου τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Κύζικου Νέας Αρτάκης για να ακολουθήσει εν συνεχεία ο Ηρακλής Ψαχνών,

Ο Νίκος Σταματίου αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκου Κιαπέκου ενός προπονητή που πιστεύει πολύ σε νέα παιδιά ώστε να δείξουν και να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών Θανάση Σταματίου.

Οι κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Σταυρός υπό τις οδηγίες του Νίκου Κιαπέκου πιστοποιούν στο έπακρο ότι δημιουργεί μία ομάδα που εμπεριέχει εμπειρία, νέα παιδιά, ταλέντο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο διεκδικώντας την νίκη σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου έχοντας στόχο να τερματίσει στις υψηλές θέσεις στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Ε.