Λίγο πριν την οριστικοποίηση της διακοπής  όλων των διοργανώσεων της ΕΣΠΑΑΑ, οι κοπέλες του ΟΠΕ Χαλκίδας, ήταν στην Ραφήνα, όπου το παιχνίδι με τον τοπικό ΔΑΣ Αραφήν, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, της Τοπικής Κατηγορίας, έγινε τελικά!
Ήταν το ένα από τα δύο παιχνίδια που έγιναν (το άλλο ήταν ΑΟ Λαγονησίου-Αμαζόνες Αχαρνών 3-1)!

Ήταν ένα παιχνίδι που και σ’ αυτό οι κοπέλες της Σοφίας Ιορδανίδου, ήταν εντυπωσιακές, έδειξαν ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα, επέβαλαν τους δικούς ους ρυθμούς και έφτασαν στην 19η νίκη του φετινού πρωταθλήματος, παραμένοντας πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας!

Όπως φαίνεται και από την εξέλιξη των 3 σετ, η επικράτηση για τις Χαλκιδαίες ήταν καθολική και δεν αμφισβητήθηκε σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού, άλλωστε και η στατιστική του αγώνα, το δείχνει ξεκάθαρα! Οι γηπεδούχες πέτυχαν 37 συνολικά πόντους,, λιγότερους δηλαδή από τους μισούς, των 75 που πέτυχαν οι παίκτριες του ΟΠΕΡΧ!

*τα σετ: 

  1.  6-25, σε 19’…0-1,
  2. 13-25, σε22’…0-2,
  3. και τελικό 16-25, σε 23’…0-3.

*Διαιτητές: Χριστόφορος Παυλάκης-Μαρία Ταλάρου και Μαρία Χίλιου.


*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου):
Χριστοδούλου, Μπέτσα, Παπαγεωργίου, Κορρέ, Καραβά, Ιορδανίδου (αρχική 6άδα), λίμπερο οι Μαρινάκη και Ράζου, και οι Δέδε, Μιχαλιά, Θάλ. Παναγιωτοπούλου, Καρυστινού.

*ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ: 21η αγωνιστική και η πρωτοπόρος ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας, υποδέχεται στο μεγάλο ντέρμπι, στο κλειστό ″Μελίνα Μερκούρη″, την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Βάρης, που είναι ο βασικός της αντίπαλος στην μάχη της κορυφής, που χαρίζει απ’ ευθείας άνοδο!
Η Χαλκιδέϊκη ομάδα βρίσκεται μπροστά βαθμολογικά και πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα του αγώνα-ντέρμπι που θα δώσει ο ΑΟ Βάρης, κόντρα στην ΑΕ Γαλατσίου που διεκδικεί είσοδο στα πλέϊ-οφ ανόδου! Να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΟΠΕΧ είχε περάσει νικηφόρα από την Βάρη στον α’ γύρο, με 3-2!

Όλα αυτά βέβαια, όταν οι ομάδες θα ξαναμπούν σε κανονικούς ρυθμούς αγωνιστικούς, που διακόπηκαν λόγω κοροναϊού!

*για φωτό από τον αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ