Εύκολα πέρασε από το Ενωσιακό και την τυπική έδρα του Απόλλωνα Ερέτριας, το Αιγάλεω με το εμφατικό 0-6.
Η ομάδα της Ερέτριας έχει αποδυναμωθεί αρκετά αφού κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το σύνολο του κόουτς Βαλκάνου να αγωνιστεί με πολλούς νεαρούς, και όπως είναι φυσικό, άπειρους ποδοσφαιριστές.
Τα γκολ:
Στο 13’ με πέναλτι από τον Βέρμπη! Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος, όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μετσανάι.
Στο 19’ ο Βέρμπης θα κάνει το 0-2, με κεφαλιά.
Στο 25’ θα γίνει το 0-3, αυτή την φορά από τον Ραχίμ, ξανά με κεφαλιά.
Στο 31’ ο Βέρμπης θα κάνει χατ-τρικ και το 0-4, αφού μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ναβροζίδη.
Ημίχρονο 0-4.
Το ρολόι ήταν στο 69ο λεπτό, όταν ο Ζάχι «έγραψε» το 0-5.
Το τελευταίο γκολ του «σίτι» ήρθε στο 73’ από τον Ραχίμ.

Αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού είναι το fair play του Ζάχι, καθώς όταν του έδωσε κατά λάθος την μπάλα ο νεαρός τερματοφύλακας της Ερέτριας, Μητακίδης, εκείνος δεν σκόραρε και προτίμησε να την δώσει σε συμπαίκτη του.

Ο Ζάχι παλαιότερα αγωνιζόταν στον ΑΟ Χαλκίς και τον Ταμυναϊκό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης (84′ Μητακίδης), Μετσανάι, Κορακιανίτης, Σμπιλήρης, Ρούσσος (72′ Τσαραντάνης), Καλοχωρίδης, Σεούλ (57′ Κικίδης), Τσίγκας, Μώρος, Τόρα, Τρεγκάι (84′ Κιάκης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θεόφιλος Καλύβας): Γιώρας, Τσαφταρίδης (46′ Ζάχι), Ιωαννίδης, Μπατής, Παπανικόλας, Μπελέρης, Ντάγκρας, Γουνδουλάκης (10′ λ.τρ. Παπασάββας), Βέρμπης (46′ Ζουμπουλάκης), Ραχίμ, Φαρινόλα (55′ Βιδάλης).
Διαιτησία: Σταυρουλάκης (Ρέθυνο), Γεωργακόπουλος (Πειραιάς) – Παγουρτζής (Πειραιάς).