Ο Απόλλωνας πέτυχε σπουδαία νίκη επί των Αλατσάτων με 1-0. Μια νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, τη σωτηρία και την παραμονή στην Α’ κατηγορία.
Είναι γεγονός πως στο τελικό 1-0 και το άγχος που υπήρξε στους γηπεδούχους δεν το δείχνουν σαν κάτι το φυσιολογικό αποτέλεσμα, ωστόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το παιχνίδι από το α’ ημίχρονο όταν είχαν και τις κλασικές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Ρούσσο.
Τα Αλάτσατα του β’ ημιχρόνου δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα του α’ παρουσιάζοντας εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Κυκλοφόρησαν τη μπάλα, είχαν την κατοχή, δεν μπόρεσαν όμως να διασπάσουν την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων με εξαίρεση τη φάση του 91′ όταν η κεφαλιά του Θ. Ντεγιάννη θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Ναβροζίδη.
Σίγουρα ήταν μια άτυχη στιγμή για τους φιλοξενούμενους που μένουν μαθηματικά ακόμα στην μάχη της παραμονής πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Στο 9′ ο Ρούσσος θα βρεθεί στη περιοχή, θα πλασάρει τον εξελθόντα Τσιμπό, όμως πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος ο Χ. Κουτσαυλής με υπερένταση θα απομακρύνει.
Στο 11′ το δυνατό σουτ του Αρχοντούλη θα στείλει τη μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 16′ ο Ζαχαριάδης αφύλακτος στη περιοχή θα σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 22′ η έξοχη σέντρα του Θανάσι θα βρει τον Ρούσσο αφύλακτο μπροστά στον Τσιμπό, η εξ επαφής κεφαλιά του οποίου θα εξουδετερωθεί από τον τερματοφύλακα των Αλατσάτων.
Στο 33′ ο Μέτσιο με ατομική ενέργεια θα βρεθεί στη περιοχή, ο Χ. Κουτσαυλής στην προσπάθεια του να τον ανακόψει θα τον ανατρέψει και ο κ. Χουλιαράς θα καταλογίσει πέναλτι. Ο Μέτσιο θα το εκτελέσει και θα πετύχει το 1-0.
Στο 37′ δυνατή κεφαλιά του Θανάσι, νέα έξοχη απόκρουση του Τσιμπού.
Στο 50′ ο Βλάχος απέναντι από τον Ναβροζίδη θα κοντραριστεί τελευταία στιγμή και θα χάσει την ευκαιρία για την ομάδα του.
Στο 56′ ο κεραυνός του Ζαχαριάδη θα φύγει λίγο πάνω από την εστία του Ναβροζίδη.
Στο 91′ στην εκτέλεση φάουλ του Αργυρού ο Θ.Ντεγιάννης θα στείλει τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Ναβροζίδη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ(Ακριτίδης Δ.): Ναβροζίδης, Πεππές, Αρχοντούλης, Μπασούκος, Τοουρφέ, Θαλασσινός, Παναγιώτου(53′ Τάγκας, λτ 60′ Συκάς Αθ.), Κιάκης(84′ Τρεγκάι), Θανάσι, Μέτσιο, Ρούσσος(84′ Συκάς Αρ.)
ΑΛΑΤΣΑΤΑ(Ταυταρίδης Τ.): Τσιμπός, Σταμέλος, Ντεγιάννης Β., Ντεγιάννης Θ., Κουτσαυλής Χ., Αγγελάκης(73′ Κουτσαυλής Θ.), Ζαχαριάδης, Μήτρου Δ.(80′ Καρατζάς), Τσιαμπαλής, Αργυρός, Βλάχος(62′ Ζέρβας).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χουλιαράς Δ.
ΒΟΗΘΟΙ: Ρουμπής Σ. – Αλεξίου Χ

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ