Ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας στην Ερέτρια ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τον ΑΠΚΟ Δροσιάς έληξε ισόπαλο με 0-0 .

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες είχαν δοκάρια εκατέρωθεν προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ με το αποτέλεσμα να μένει στο 0-0.

Ο Θωμάς Τσίγκας από μεριάς Απόλλωνα ξεκίνησε με βασικούς τους Σπάχο, Πετράκη, Τσαραντάνη, Μήτρου, αλλά και τους νεοαποκτηθείς Μπισμπικόπουλο, και Σεχάι προσπαθώντας σιγά σιγά να μοντάρει την ομάδα που σίγουρα είναι μια νέα ομάδα που χρειάζεται υπομονή και δουλειά μέχρι να παρουσιάσει το αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει.

Ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς με την σειρά του παρουσίασε ένα ισχυρό σύνολο που έδειξε οτι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης με το γνωστό επιθετικό ταλέντο αλλά και με κάποια συστατικά που μπορεί φέτος να την βοηθήσουν να κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στο νέο πρωταθλημα.

Στα θετικά του ΑΠΚΟ Δροσιάς το ξεκίνημα στο αρχικό σχήμα τον νεαρων Τουλίτση Τζέμου δύο παιδιών που και πέρσι πήραν αρκετές ευκαιρίες και δείχνουν ακόμα ποιο ώριμα φέτος αγωνιστικά.

Στην άμυνα οι δίδυμοι πύργοι Προβής, Ευσταθίου θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο του φετινού ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Εν κατακλείδι οι δύο ομάδες έδειξαν στοιχεία στο γήπεδο που αξιολογώνταστα οι δύο προπονητές θα προσπαθήσουν βελτιώσουν εν όψιν επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Απόλλων Ερέτριας(Θ.Τσίγκας): Σπάχο, Μήτρου Α, Πετράκης, Σμπίλήρης, Μπισμπικόπουλος, ΑNJELI, Τσαραντάνης, Σεχάι, Κικιδη, Μώρο, Μπασούκο.

Αγωνίσθηκαν και οι : Μήτρου Σ., Λάιος, Τερζάκης, Τόρα, Μπασινάς, Βρακάς, Παντελής, Κιάκης, Τσίγκας.

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Ντ.Κνέζεβιτς): Αραβανής, Τουλίτσης, Σεινταράσι, Ευσταθίου, Προβής, Κνεζεβιτς Τζ., Ζαχαριάς, Τζαφέρης, Βαρσάμάς, Ελευθερίου Χ., Τζέμος.

Αγωνίσαθηκαν και οι : Οικονομίδης, Τζαφέρος, Νάνος, Φρυγανάς, Σουλιωτάκης, Δεληγιάννης, Αργυρός, Ελευθερίου Αγγ.

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Απόλλων Ερέτριας-ΑΠΚΟ Δροσιάς ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ