Ο Απόλλων Ερέτριας προχώρησε σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα καθώς προχώρησε στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που μέχρι πρότινος αγωνίζοταν στον Αμαρυνθιακό ποιο συγκεκριμένα προχώρησε στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Χριστόφορου Τσούμαρη και του μεσοαμυντικού Παναγιώτη Τσούτση.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δώσουν πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Απόλλων Ερέτριας προκειμένου να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία.

 

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση 2 παιδιών που θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο του προπονητή μας! 
Χριστόφορος Τσούμαρης κ Παναγιώτης Τσούτσης είναι από την προηγούμενη εβδομάδα παίκτες της ομάδας μας! 
Ο Χριστόφορος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, κ είναι ένα ( δικό μας παιδί) Μίας και ήταν για πολλά χρόνια μέλος της Ακαδημία μας! Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ήταν στον γειτονικό Αμαρυνθιακο!
Ο Παναγιώτης είναι ακραίος, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες με μεγάλη επιτυχία, τελευταίος του  σταθμός ήταν ο Αμαρυνθιακός! 
Τους καλώς ορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα κ τούς ευχόμαστε να είναι υγιής κ μαζί να πετύχουμε τούς στόχους που έχουμε θέσει!!
Παναγιώτη, Χριστόφορε καλή Αρχή!!!!