Λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ο Απόλλωνας Ερέτριας έκανε τις πρώτες του κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Κώστας Μπασινάς

Oι πρωταθλητές Εύβοιας και νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική θωρακίζουν τα γκολποστ με την προσθήκη του “έμπειρου” στην κατηγορία Κώστα Μπασινά  (φωτό αριστερά) με παρουσίες σε Κύμη, Ταμυναϊκό, Οπούντιο Μαρτίνου, όλες στην Γ’ εθνική.

Με τον 20χρονο, επίσης  τερματοφύλακα με καταγωγή από την Ερέτρια  Χρηστο Ναυροζίδη που αγωνιζόταν στην Ελλάδα Ποντίων Α’ Πειραιά.

Γιώργος Κοκκάλας

Τέλος ″επαναπατρίζει″ ένα δικό της παιδί, τον Ερετριανό στράικερ και γνωστό στην την Ευβοια σαν τον  “Μπεργκ των φτωχών”,  Γιώργο Κοκκάλα που ήταν η όαση στα φετινά Κόσκινα.

Την εβδομάδα που έρχεται ο Απόλλωνας θα κάνει δοκιμές παιχτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ του, στα συν βέβαια των νεοφώτιστων είναι η παραμονή κατά πολύ μεγάλο ποσοστό του περσινού ρόστερ.

Τέλος από σήμερα Δευτέρα ο Απόλλωνας Ερέτριας, ρίχνεται, ″εν μέσω″ καύσωνα, στην μάχη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο, που θα τον βρεί στα ″άγνωστα νερά″, της Γ’ Εθνικής!