Φιλικός αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας ανάμεσα στον πρωταθλητή Εύβοιας Απόλλωνα Ερέτρια και την Εθνική Ενόπλων, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την αγορά πυροσβεστικού υλικού για τον Σύλλογο Δασοπροστασίας Ψαχνών.

Στο πλαίσιο του αγώνα δόθηκαν τιμητικές πλακέτες από τους επιτελείς του Υπουργείο Εθνική Άμυνας, παρουσία της Ολυμπιονίκη Επισμηναγό Κατερίνας Θάνου, στον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού-Αθλητισμού Ηλία Μπουρμά. στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ και Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπείων Γιώργο Ψαθά, στον πρόεδρο του Συλλόγου Δασοπροστασίας Ψαχνών Σπύρο Ραπτάκη και στον πρόεδρο του Απόλλωνα Ερέτριας Θέμη Κοντσιλίδη.

Από την πλευρά του, το Δ.Σ του Συλλόγου Δασοπροστασίας Ψαχνών βράβευσε την Εθνική Ενόπλων, τον Απόλλωνα Ερέτριας και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Ευβοίας Πύραρχο Ευάγγελο Παλιό ενώ ξεχωριστή ήταν η βράβευση προς τον Θεοδόση Γεωργουλόπουλο εκ των χορηγών και εμπνευστή της εκδήλωσης που τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δασοπροστασίας Ψαχνών Σπύρο Ραπτακη. Με πολύ συγκίνηση ο βραβευόμενος αφιέρωσε την πλακέτα στην μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στον Μίστρο τον Αύγουστο του 2007.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Εθνική Ενόπλων επικράτησε με 3-0, με δύο γκολ του Καπράλου και ένα του Μπότη.

Για τον Απόλλωνα Ερέτριας δοκιμάστηκαν ένας Άγγλος μέσος και ένα Κορεάτης (…προφανώς Νότιος) αγνώστων λοιπών στοιχείων που δεν μάγεψαν και οι δύο με την απόδοση τους.