Απόλλων Ερέτριας-Ελλήσποντος 2-0: Νίκη με άγχος (photos)

0
435

Αγχωτική νίκη για την ομάδα της Ερέτριας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έπαιξε ανοιχτά και χωρίς άγχος.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ελλήσποντος έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Λάμπρου, που όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Απεναντίας, ο Απόλλων, που είχε χάσει και εκείνος ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Τόρα και Μώρο, κατάφερε ν΄ ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό, με ωραία τελική του Μώρου, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μπαλόζι που τροφοδότησε τον σκόρερ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0, στο 53΄, με τον Τόρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έχοντας ξεπεράσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αξιοποιώντας έτσι την όμορφη πάσα του Αγραφιώτη.

Ο Ελλήσποντος δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στο β΄ μέρος, όμως ήταν εξαιρετικός ο νεαρός Μούτσος, που πέρασε στο παιχνίδι στο 65΄.

Απόλλων Ερέτριας (Βαλκάνος): Ερ. Τόρα, Μετσανάι, Καρβελάς (81΄ Μπασινάς), Βελαέτης, Σμπιλήρης, Καλοχωρίδης (77΄ Ευγενίου), Μπαλόζι (70΄ Ρούσσος), Πολυχρόνης, Αγραφιώτης, Γ. Τόρα, Μώρος (62΄ Τρεγκάι).

Ελλήσποντος Λαμψάκου (Καρβέλης): Αγριόδημος, Κατσικαβάλης, Κοντάκης (77΄ Πσεπριόρα), Κουσερής (85΄ Μπαμπόζι), Κουτσαυλής, Φτούλης, Νάτσης, Πετρογιάννης, Λάμπρου (90΄ Ράλλης), Κούτρας, Ντεγιάννης (65΄ Μούτσος).