Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο της Ερέτριας ο τοπικός Απόλλωνας αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 με τον Ελλήσποντο Νέας Λαμψακου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΕ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 30 λεπτό πατούσαν καλυτέρα στο γήπεδο καταφέρνοντας να αιφνιδιάσουν την ομάδα της Ερέτριας με καλύτερη κυκλοφορία και χαμένες ευκαιρίες για παραπάνω από ενα γκολ.

Στο β’ ημίχρονο και από 46′-75 οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή του αποτελεσματος παράλληλα έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο τέρμα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν μία ρώσικη ρουλέτα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε την νίκη, η ισοπαλία κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκολ:

Στο 9′ ο Χασαπίδης έκανε την κούρσα από αριστερά με πάσα ακριβείας βρήκε τον Βαγγέλη Ανέστη μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1.

25′ Εκτέλεση φάουλ του Κανάνι πάνω από το δοκάρι άουτ.

36′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ελλήσποντο ο Χασαπίδης βγαίνει απέναντι στον Μίχο με τον νεαρό τερματοφύλακα να πέφτει στα πόδια του και να μπλοκάρει .

39′ ο Λάζρι πάσαρε στον Γκέρσι Τόρα αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε και τον Ερμή Τόρα να διώχνει σε κόρνερ.

48′ Aπό κόρνερ του Κανάνι στην προσπάθεια του να διώξει ο Κατσίμπαρας βρήκε την μπάλα με το χέρι το πέναλτι εκτέλεσε ευστοχα ο Γκέρσι Τόρα κάνοντας το 1-1.

55‘ Από φάουλ του Κανάνι ο Χιούσκα έκανε το 2-1 με κεφαλιά .

74′ Από σέντρα του Κανάνι κεφαλιά του Γκέρσι Τόρα στο οριζόντιο δοκάρι στην παναφορά το σουτ του Λάζρι έδιωξε εντυπωσιακά ο Ερμής Τόρα.

75′ Στην κόντρα επίθεση ο Χασαπίδης βρήκε τον Στρατή το κοντρόλ του τελευταίου έφυγε με τον Μίχο να μπλοκάρει.

79′ Ο Νικολάου δέχθηκε το μαρκάρισμα του Βεσέλι με τον Παπακυριάκο να δείχνει το πέναλτι και τον Βαγγέλη Ανέστη να ευστοχεί κανοντας το 2-2.

Τον αγώνα σφύριξε ο Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες τους Π.Σέρρα και τον Πρ.Τσιφλάκο.

Απόλλων Ερέτριας(Δ.Βαλκάνος): Μίχος, Μορφούλης, Σμπιλίρης (76’ Αποστόλου), Λ. Καρλατήρας, Χιούσκα, Κανάνι, Βεσέλι, Γκέρσι Τόρα, Λάζρι, Ρούσσος, Αντζέλι

Ελλήσποντος(Γ.Κρόκος): Ερ. Τόρα, Γιαλός, Νάτσης, Μπούρικας, Ντούκα, Κικίδης (46’ Πέτσας), Νικολάου, Κατσίμπρας, Στρατής (75’ Δουγέκος), Ανέστης (91’ Κοντάκης), Χασαπίδης.

Για περισσότερες ευκαιρίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ