Απόλλων Ερέτριας – Ηρακλής Ψαχνών 1-0: O Βασιλείου έπιανε ο Μπαλόζι έβαζε

0
541

Αγώνας ακατάλληλος για καρδιακούς στην Ερέτρια ανάμεσα στον Απόλλων Ερέτριας και τον Ηρακλής Ψαχνών με τους γηπεδούχους να επικρατούν στο 90+ με τέρμα του Μπαλόζι .

Η νίκη για τον Απόλλωνα “πέρασε” από σαράντα κύματα για να έρθει μιας και οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι το έπιασε ο Βασιλείου ψωνίζοντας του Ντούμα είχαν δοκάρι με τον Σκριβάνο και γενικά στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στην Ερέτρια.

Από την μεριά του και Απόλλωνας είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών δοκάρι , αλλά και ψυχή και καρδιά κυνηγώντας τον αγώνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όπου τελικά και δικαιώθηκε με το πολύ ωραίο γκολ του Ηρακλή Μπαλόζι.

Πλέων τώρα μετά το Πάσχα σε μία αγωνιστική φωτιά ο Απόλλωνας θα πάει στην Καστέλα και την ίδια ώρα ο Λήλας Β. θα δοκιμάζεται στην αήττητη για 16 αγώνες ομάδα της Αρτάκης.

Υπομονή ίδωμεν !!!

Απόλλων Ερέτριας(Δ.Βαλκάνος):Βασιλείου, Μετσανάι, Καρβελάς (70′ Βελαέτης), Σμπιλήρης, Μπαλόζι (96′ Κικίδης), Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης (70′ Ρούσσος), Αγραφιώτης, Τόρα, Μώρος.

Ηρακλής Ψαχνών(Γ.Φαμελιάρης):Μώρος, Κοροβέσης (94′ Σίμωσης), Δούλος, Τόλης, Μπελίτσος, Σπανός (46′ λ.τ. Κουβούσης), Μαρίνος, Σκριβάνος, Ντούμας (70′ Στούπας), Σιαράπης (46′ λ.τ. Τσούμαρης), Γκούρλας.