Η Μακρυκάπα με ποδόσφαιρο ουσίας επιβλήθηκε με 0-1 του Απόλλωνα Ερέτριας που δύσκολα θα αποφύγει τις περιπέτειες στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει για τη ζωή της σε κάθε παιχνίδι και πλέον ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι άμεσος.
Σίγουρα ο νέος τεχνικός, ο κ. Ακριτίδης, έχει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο να επιτελέσει, αυτό της σωτηρίας της ομάδας.
Χωρίς πολλές φάσεις το α’ ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 13′ αλλά το δυνατό σουτ του Παναγιώτου έφυγε λίγο έξω από την εστία του Πάττα.
Στο 28′ ένα τραγικό λάθος της άμυνας του Απόλλωνα θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο ο Α.Μήτρου, που θα γίνει κάτοχος της μπάλας και απέναντι από τον Ναβροζίδη θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Μεγάλη ευκαιρία για την Μακρυκάπα στο 43′ όταν ο Κονόμι με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής θα στείλει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ναβροζίδη.
Η ευκαιρία της ισοφάρισης χάθηκε για τους γηπεδούχους στο 45′ όταν ο Ρούσσος θα βρεθεί μόνος απέναντι από τον Πάττα, αυτός όμως με αυτοθυσία θα πέσει στα πόδια του ενεργώντας αποτελεσματικά.
Στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50′ η Μακρυκάπα θα φτάσει μια ανάσα από τον 0-2, αλλά ο Ναβροζίδης θα πέσει στα πόδια του Βουρδάνου, θα μπλοκάρει τη μπάλα και θα σώσει την εστία του.
Στο 53′ ο Ρούσσος θα κοντραριστεί με τον Πουρνή μέσα στη περιοχή της Μακρυκάπας, θα βρεθεί στο έδαφος, οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι, όμως ο κ. Πόγκας θα δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και προσπάθησαν κυρίως με στημένα να γίνουν απειλητικοί, αλλά οι προσπάθειές του ήταν χωρίς αποτέλεσμα.
Μετά το 75′ η Μακρυκάπα κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα, διαχειρίστηκε το παιχνίδι και τελικά έφυγε νικήτρια από το γήπεδο της Ερέτριας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Ακριτίδης Δ.): Ναβροζίδης, Πεππές (54′ Κριτσιώτης), Τοουρφέ, Μπασούκος, Αρχοντούλης, Κιάκης Λ. (89′ Συκάς Α.), Παναγιώτου, Μήτρου Ν. (54′ Θαλασσινός), Θανάσι, Μέτσιο (80′ Συκάς Αρ.), Ρούσσος
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Ζέρβας Β.): Πάττας, Μπελίτσιος, Κικίδης (35′ λτ Γκέκας), Γκρινιάρης, Πουρνής, Μαστροκώστας, Πασάι (90′ Ματράκας), Κονόμι, Βουρδάνος (60′ Αργυρίου), Λειβαδίτης, Μήτρου Α.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πόγκας Μ.
ΒΟΗΘΟΙ: Αντωνίου Χ.- Γεωργαράς Α.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ