Σπουδαίο διπλό για την Μακρυκάπα μέσα στην επί του ανεβασμένου τον τελευταίο καιρό Απόλλωνα Ερέτριας.

Οι παίχτες των Κιαπέκου/Θαλάσση ήταν άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο , απόλυτα διαβασμένοι και εκμεταλλευτηκαν τα λάθη στην άμυνα του Απόλλωνα, και έχοντας και σύμμαχο την θεά  τύχη πήραν ένα σπουδαίο διπλό.

Ο Απόλλων του Αντώνη Τσαραντάνη ερχόμενος από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων μπήκε δυνατά στον αγώνα πιέζοντας ψηλά χωρίς όμως την μεγάλη μπροστά στην εστία του Δρενάφτση.Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τα εύκολα στην άμυνα στάθηκαν άτυχοι στην μεγάλη ευκαιρία που είχαν όταν το σκορ ήταν 1-2 να ισοφαρίσουν και ηττήθηκαν φυσιολογικά.

Φωνάζουν στον Απόλλωνα για μία φάση οφ σάιντ και το ακυρωθέν του Δημήτρη Μπασούκου στην φάση του βίντεο μάλλον όμως δικαιώνει τον βοηθό Κωνστάντιο σε μία ομολογουμένος πολύ δύσκολη φάση.

Στο 24′ ο ο Σιδερης βρήκε το Καραντάκη αυτός νίκησε στην κόντρα τον Ερμή Τόρα και με πλασε στην κενή εστία έκανε το 0-1 για την Μακρυκάπα.

Στο 47′ του α’ ημιχρόνου  ο Μουτουσίδης έκανε ένα μακρινό ακίνδυνο πλασαριστό σουτ κακή εκτίμηση της φάσης από τον Δρενάφτση η μπάλα περνάει την γραμμή και 1-1 για τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Στο 55′ “φθηνό” λάθος για την εμπειρία του Αντώνη Μπισμπικόπουλου ο Καραντάκης θα εκμεταλλευτεί το “δώρο” και με ωραίο πλασέ θα κάνει το 1-2 δίνοντας εκ νέου προβάδισμα για την Μακρυκάπα.

Στο 71′ είχαμε την φάση του αγώνα ο Μπασούκος κέρδισε τις κόντρες βγήκε απέναντι από τον Δρενάφτση που τον σταμάτησε εντυπωσιακά , στο ριμπάουντ ο Κικίδης που με σουτ πήγε να νικήσει τον Δρενάφτση που έσωσε ξανά, η μπάλα πήγε στο Μουτουσιδη που πλάσαρε από την μικρή περιοχή με τον από μηχανής θεό Δημήτρη Μπασινά να διώχνει πάνω στην γραμμή σώζοντας τους “Λύκους”.

Στο 76′ κόρνερ του Σίδερη η μπάλα στην συμβολή των δοκών του Ερμή Τόρα.

Στο 90′ σουτ του Μουτουσίδη από το ύψος της περιοχής λίγο άουτ.

Στο 95′ ο Σακκάς φεύγει στην κόντρα και με ψύχραιμο πλάσε κάνει το 1-3 που ήταν και τοπ τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τον αγώνα σφύριξε ο Βασίλης Βελέντζας που τα πήγε πολύ καλά με τα όποια λάθη και άν έκανε να μην είναι καθοριστικά στην έκβαση του αγώνα. Πολύ καλοί και καθοριστικοί με τις υποδείξεις τους στην έκβαση του αγώνα οι βοηθοί Κωνσταντιος και Σέρρας.

Απόλλων Ερέτριας(Αντ.Τσαραντάνης): Τόρα, Καραμπέτσος, Ζαχαρόπουλος, Σμπιλήρης, Μπισμπικόπουλος, Ευγενίου (53′ Σταματάκος), Κικίδης (89′ Συκάς), Αντζέλι, Μπασούκος, Μουτουσίδης, Πετράκης (53′ Ρούσσος).

Μακρυκάπα(Κιαπέκος/Θαλάσσης): Δρενάφτσης, Δ. Χασάνδρας, Χρ. Χασάνδρας, Κουτσαυλής, Πουρνής, Μπασινάς, Γκίκας, Στούπας (56′ Σακκάς), Τσούτσης (87′ Λέκκας), Σίδερης (91′ Ιωαν. Καρκαλής), Καραντάκης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ