Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή για τον φιλόδοξο και πολύ καλά οργανωμένο την φετινή περίοδο Απόλλωνα Ερέτριας με την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Παρασκευά Λάζρι από τον Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου, επίσης οι Ερετριείς ανανέωσαν την συνεργασία με τον αριστερο μεσοεπιθετικό Τάκη Ρούσσο και την νέα σεζόν.

Οι ανακοινώσεις του Απόλλωνα Ερέτριας:

Το νέο απόκτημα του Απολλων Ερετριας είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και αποκτήθηκε από τον Ελλήσποντο. Στην ομάδα της Λαμψάκου πήγε το 2012, από την ΑΕ Ληλαντίου, στην οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία.
Με τον Ελλήσποντο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ και την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ, την περίοδο 2014-15. Την περίοδο 2019-20 αγωνίστηκε στον ΑΟ Χαλκίς και πέρσι το καλοκαίρι επέστρεψε στον Ελλήσποντο, απ’ τον οποίο μεταγράφηκε στην ομάδα της Ερέτριας.
Καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας τον Παρασκευα Λαζρι.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο Απόλλων Ερέτριας ανανέωσε τη συνεργασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ρούσσο.
Είναι 25 ετών (9/4/1996) και αγωνίζεται ως ακραίος μπακ-χαφ, αλλά και σε θέσεις στον άξονα ως μεσοεπιθετικός.
Έχει περάσει σχεδόν όλη του την -έως τώρα- ποδοσφαιρική ζωή με τη φανέλα των ‘Απολλωνιστών’, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ την περίοδο 2017-18 και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε μαζί τους στη Γ’ Εθνική, με μόνη εξαίρεση ένα ολιγόμηνο πέρασμα απ’ τον Ταμυναϊκό το καλοκαίρι του 2017 (επέστρεψε στην ομάδα της Ερέτριας τον Οκτώβριο του ίδιου έτους).
Επίσης, τον περασμένο Απρίλιο είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Αρτάκη, στα πλαίσια της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής και με δεδομένη την οριστική διακοπή της Α’ ΕΠΣΕ, λόγω κορονοϊού.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!