Σήκωσαν μανίκια στον Απόλλωνα Ερέτριας και τρέχουν για να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας που θα αγωνισθεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ.

Νέος προπονητής θα είναι ο Τάσος Ταυταρίδης, ενώ ανακοινώθηκαν και οι δύο πρώτες μεταγραφές αυτές του μεσοαμυντικού Βαγγέλη Μολέ από τον Λήλα Βασιλικού με θητεία στην Κ-19 του Λεβαδειακού κ του μέσου Στέφανου Θανάσι από τον Όλυμπο Γυμνού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Απόλλων Ερέτριας.

Ο Αο Απόλλων Ερέτριας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στην θέση του προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 έναν άνθρωπο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις!
Τον κύριο Τάσο Ταυταρίδη!
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία, κοινός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό κ ελκυστικό σύνολο κ να αναδείξουμε τον ποδοσφαιρικό πλούτο της πόλης μας !
Ο Α.Ο Απόλλων Ερέτριας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μολέ, από την Π.Α.Ε Λεβαδειακός την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Λήλαντα Βασιλικού με την μορφή δανεισμού.
Βαγγέλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Απόλλωνα, σου ευχόμαστε υγεία κ πολλές επιτυχίες σε προσωπικό κ ομαδικό επίπεδο!!!
Ο Α.Ο Απόλλων Ερέτριας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με ακόμα εναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον Στέφανο Θανάση που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολύμπου Γυμνού επίσης έχει αγωνιστεί σε Αυλωνάρι Ταμυναϊκο κ στην κ17 του Λεβαδειακού.
Στέφανε καλώς ήρθες στην οικογένεια του Απόλλωνα.
Σου ευχόμαστε υγεία κ πολλές πολλές επιτυχίες!!