Σπουδαίο διπλό για τον Ταμυναικό στην Ερέτρια επικρατώντας του τοπικού Απόλλωνα με 0-1 χαρη στο γκολ με κεφαλιά του Νικου Κούτρα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθούν, αλλά και να ξαναφέρουν το παιχνίδι στα ίσια αυτό δεν συνέβη γιατί ο Ταμυναικός είχε κάτω από γκολπόστ τον σπουδαίο τερματοφύλακα Ζωντο που με εκπληκτικές επεμβάσεις κρατησε το μηδέν για τους Αλιβεριώτες.

Ο Ταμυναικός παρουσιάστηκε ουσιαστικός και με την στόφα μεγάλης ομάδας που ξεκινάει από έναν σπουδαίο τερματοφύλακα όπως ο Ζωντός έφυγε από την Ερέτρια με το πολύτιμο διπλό σε μία έδρα που δεν θα περάσουν και πολλοί διεκδικητές του τίτλου.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Αλιβερίου πέτυχε ο Νίκος Κούτρας στο 33′ του αγώνα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μάνου Αναστασίου.

Τον αγώνα σφύριξε ο “ιπτάμενος” Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες τους Σταύρο Ρουμπή και Περικλή Δελχά.

Απόλλων Ερέτριας(Δ.Βαλκάνος): Σακκής, Γκ. Τόρα, Μ. Καρλατήρας, Σμπιλήρης, Λ. Καρλατήρας, Χιούσκα, Κανάνι, Παριανός (80′ Μορφούλης), Γ. Τρεγκάι (46′ Κικίδης), Ρούσσος, Κατσαρής (65′ Χρ. Τρεγκάι).

Ταμυναικός(Δ.Αντωνοπουλος): Ζωντός, Β.Αναστασίου, Πιλάτης, Ιδ. Αναστασίου, Φωτιάς, Μεταξάς, Μώρος (68′ Μανδράκας), Κούτρας, Λάμπρου (86′ Θανάσι), Μαστροκώστας, Σταμέλος (56′ Ποδαράς).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ