Για την 11η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ.Ε στο γήπεδο της Ερέτριας αναμετρήθηκαν ο τοπικός Απόλλων και ο Ελλήσποντος με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο με 2-2 και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό που δέχτηκε ο Απόλλων στην συνέχεια πήρε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού κάνοντας την ολική ανατροπή, στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με το τελικό 2-2 μάλλον να φαντάζει δίκαιο.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ!

3′ 0-1 ΓΚΟΛ! Ο Κατσίμπρας βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Μπασινά σούταρε δυνατά κάνοντας το 0-1.

12′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Τσούτση που σούταρε δυνατά με τον Κόκκινο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

16′ Έπειτα από κόντρα η μπάλα πήγε στον Τσούτση που σούταρε με την μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια.

21′ 1-1 ΓΚΟΛ! Ο Νικολάου ανατράπηκε από τον Δέδε ο διαιτητής Τουλούμης καταλόγισε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κωνστάνταγκας κάνοντας το 1-1.

32′ Ο Νικολάου θα νικηθεί σε τετ-α-τετ απέναντι από τον Κόκκινο.

45′ 2-1 ΓΚΟΛ! Ο Θανάσι επιχείρησε την σέντρα σουτ με την μπάλα να πέρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Κόκκινου κάνοντας το 2-1.

53′ Ο Κατσίμπρας σούταρε και ο Μπασινάς απέκρουσε την μπάλα.

67′ Ο Τσούτσης σούταρε και ο Κόκκινος έδιωξε σε κόρνερ.

89′ 2-2 ΓΚΟΛ! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μπασινά για το 2-2.

Διαιτητές: Τουλούμης – Πριόνας – Ιωάννου 

Απόλλων Ερέτριας(Γιάννης Καρβέλης): Μπασινάς, Γίγας, Θανάσι, Πετράκης(62′ Κιάκης), Καρλατήρας, Νάτσης, Τσούτσης(90′ Σταματάκος), Τσούμαρης, Κωνσταντάγκας, Πομάρες(90′ Μπαλακάς), Νικολάου(78′ Τρεγκάι).

Ελλήσποντος(Νίκος Ευσταθίου): Κόκκινος, Φίολα, Ντρέκης(69′ Τότσι ), Δέδες, Γκίκας, Γεωργαντόπουλος, Ράζος, Κατσίμπρας, Λάμπρου, Καπατσούλιας(62′ Καράι), Λέκκας.

Για περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ