Με 1-1 έληξε ο αγώνας στην Ερέτριας ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και το Αυλώναρι ένα αποτέλεσμα που βαθμολογικά δεν άρεσε σε κανέναν από τους δύο μονομάχους.

Οι γηπεδούχοι του Γιαννη Καρβέλη με αρκετά νέα παιδιά στην βασική εντεκάδα ειχαν την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες με τους Μπασούκο,  Σταματάκο, Μώρο , αλλα παρότι έχουν ικανούς στράικερ την λύση έδωσε από τα έντεκα βήματα ο τερματοφύλακας Ερμής Τόρα με πέναλτι.

Το Αυλωνάρι του Γιάννη Μπασούκου που για ακόμα μια σεζόν βρέθηκε αντίπαλος με τον γιον του Δημήτρη που αγωνίζεται στην με σωστή τακτική και τους Μανδρακα Μαστροκώστα να είναι σε εξαιρετική μέρα προηγήθηκε με τον Μαστροκώστα έχασε ευκαιρίες να κλειδώσει τον ματς με τους Καρατζά και Θανάσι και ισοφαρίστηκε με πέναλτι που οι φιλοξενούμενοι αμφισβητούν έντονα.

Το τελικά 1-1 σίγουρα δεν μπορεί αφήσει ικανοποιημένο κανέναν από τους δύο μια και μάχονται για την αποφυγή της 13ης που μπορεί να δώσει και υποβιβασμό αν η Αρτάκη υποβιβαστεί πράγμα που απεύχεται όλη η ποδοσφαιρικη ευβοια.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Λάμπρου με Δαυίδ Πριόνα και Προκόπη Τσιφλάκος

Απόλλων Ερέτριας(Γ.Καρβέλης): Ερ. Τόρα, Πετράκης (46′ Ρούσσος), Λάμπρου, Κικίδης (72′ Σμπιλήρης), Μπισμπικόπουλος, Αντζέλι, Παντελής (46′ Μώρος), Μετσανάι, Μπασούκος, Μουτουσίδης, Φ. Τρεγκάι (62′ Σταματάκος).

Αυλωνάρι:(Γ.Μπασούκος): Κιούσης, Μαστροκώστας, Ντραγκότι, Καρατζάς, Β.Κοκκάλας, Καράπας, Θανάσι (91′ Κόκκος), Γ. Κοκκάλας, Μπράχα (17′ λ.τ.Καρλής, 86′ Τσαλιαγκός), Ρουμπής (66′ Παππάς), Μανδράκας.