Ο τιμωρημένος Απόλλων Ερέτριας υποδέχθηκε στο “Νίκος Κιλιμπας” της Νέας Αρτάκης την ομάδα της Σκεπαστής. Η ομάδα του κ. Κατσικογιάννη έβαλε δύσκολα για μια ώρα και κάτι πάρα πάνω στην ομάδα του κ. Βαλκανου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων είχε δύο ευκαιρίες με δύο σουτ των Λαζρι και Κανανι. Η εστία του Μπασινά δεν απειλήθηκε τόσο πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο η Ερέτρια ανέβασε ρυθμούς και ενώ έκανε φάσεις έβρισκε απέναντι τους τον πολύ καλό Αλατζά.

Και φτάνουμε στο 73′ όταν ο Τρεγκαι με μια ατομική προσπάθεια βρήκε μέσα στη περιοχή το Τόρα ο οποίος δεν έπιασε το σουτ και με δεύτερη προσπάθεια βρήκε στα δεξιά του τον ολομόναχο Κάνανι ο οποίος μ ένα εύκολο πλασέ ανάμεσα σε πέναλτι και μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0.

Η Ερέτρια στη συνέχεια έψαξε και το δεύτερο γκολ και το βρήκε στο πρόσωπο του σκόρερ του πρώτου γκολ του Κώστα Κανανι στο 80′ μ ένα ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία του Αλατζά έκανε το 2-0.

Στο 84′ ο Γκερσι Τορα με μια ωραία ατομική προσπάθεια μέσα στη περιοχή έκανε το 3-0.

Το κερασάκι στη τούρτα το έβαλε ο Παρασκευάς Λαζρι στο 90+1′ μ ένα πλασέ και έκανε το 4-0.

Πολύ καλή παρουσία για τους γηπεδούχους απ’ το σκόρερ των δυο τερμάτων Κάνανι και απ’ τους Μάριο Καρλατηρα και τη πρώτη αλλαγή Μάριο Χιουσκα.

Απ’ τους φιλοξενούμενους ο Αλατζάς με το Τηλιοπουλο διακρίθηκαν.

Πολύ καλή διαιτησία απ’ του κυρίο Σιαπλαουρα και τους βοηθούς του κυρίους Γεωργαρά και Ντοβολη.

Απόλλων Ερετριας(Βαλκάνος Δ.): Μπασινάς, Μορφουλης, Καρλατηρας Μ., Μετσιο(46′ Χιουσκα), Βεσελι, Τορα, Κάνανι, Λαζρι, Ροελ Αντζελι(85′ Βελαετης), Ρούσσος(67′ Τρεγκαϊ), Κουρούπης

Σκεπαστή (Κατσικογιάννης Ευσ.): Αλατζας, Θαλασσινός Ι.(80′ Θαλασσινός Π.), Καρατζουδης(80′ Ιωάννου), Κωνσταντος, Καψάλας(88′ Βοκωροκος), Τηλιοπουλος, Γεωργίου(80′ Τσουπεης), Θαλασσινός Γ., Μακρής, Θαλασσινός Αθ., Ντουρμας