Απόλλων Ερ.: …για την ερχόμενη Τετάρτη η σημαντική Γεν. Συνέλευση!

Μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια ΄΄ερευνητική΄΄ συγκέντρωση, φίλων και ανθρώπων, που ενδιαφέρονται για το παρόν, αλλά κύρια για το μέλλον του πρωταθλητή Εύβοιας 2017-18, Απόλλωνα Ερέτριας!

Η προγραμματισμένη για χθες -Τετάρτη 20-Ιουνίου- Γενική Συνέλευση των μελών της Ερετριανής ομάδας, δεν προχώρησε γιατί δεν υπήρχε η τυπική πλειοψηφία… Η συγκέντρωση όμως 15-20 φίλων-μελών του Απόλλωνα Ερ., ήταν σημαντική, καθώς έγινε εποικοδομητική συζήτηση για τα νέα δεδομένα, που καλείται να διαχειριστεί στην νέα αγωνιστική περίοδο, που την βρίσκει στην Γ’ Εθνική κατηγορία!

Μπορεί επίσημα το ΔΣ της ομάδας να έχει παραιτηθεί, για να εκλεγεί νέο, όμως όπως είπε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Θέμης Κοντσιλίδης, δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό με  2-3 ακόμα συνεργάτες του να ΄΄τρέχουν΄΄ τα …τρέχοντα θέματα του Απόλλωνα Ερ. (υποχρεώσεις, επαφές με ποδοσφαιριστές, αναζήτηση χορηγών και ΄΄συμπαικτών΄΄ στην νέα προσπάθεια κλπ)!

Σε γενικές γραμμές ο Θέμης Κοντσιλίδης, αναφέρθηκε κύρια στις νέες οικονομικές απαιτήσεις και υποχρεώσεις που υπάρχουν, στην Γ’ Εθνική και τόνισε την ανάγκη της συστράτευσης όλων των ενδιαφερομένων, αλλά και την κινητοποίηση όλων των Ερετριανών, για να προσφέρουν στην ομάδα, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στον τομέα της οργάνωσης και της δουλειάς στην ομάδα!

Ο Θέμης Κοντσιλίδης, επίσης τόνισε ότι, ίσως έγιναν κάποιες παραλείψεις στο θέμα της ενημέρωσης για την διεξαγωγή της Γ.Σ. και αποφασίστηκε να κινητοποιηθούν όλοι για να υπάρξει μια ουσιαστική και πολυπληθής ΓΣ που θα βγάλει ένα ισχυρό νέο ΔΣ, για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που πρέπει και αξίζει…

Η νέα και σημαντικότατη Γενική Συνέλευση, ορίστηκε να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 27 -Ιουνίου -2018, ώρα 17.00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης της Ερέτριας…

***φωτό από την χθεσινή συνάντηση στο Δημαρχείο: