Απόλλων Ερ.-Ηρακλής Ψ. 3-1: Το ρόπαλο το είχε ο Απόλλωνας.

0
625

Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι ροπαλοφόρος ημίθεος, αλλά ο Απόλλων Ερέτριας του πήρε το ρόπαλο και με τρεις ροπαλιές των Αγραφιώτη(2), και Γκέρσι Τόρα έκανε την ολική ανατροπή o Ηρακλής Ψαχνών είχε προηγηθεί με το Σκριβάνο του Λάμπρου 0-1 και πήρε την νίκη με αντεπίθεση διαρκείας στο β’ μέρος.

Από την μεριά του ο »ΗΡΑ» επανήλθε στα τοπικά πρωταθλήματα και σίγουρε έδειξε ότι είναι μία μεταβατική περίοδο γι αυτόν που σίγουρα έχει πολλά να μάθει και να διδαχθεί, και πάνω από όλα να αποφύγει να λάθε του παρελθόντος όταν χτίστηκαν στην άμμο παλάτια.

Ο Ηρακλής Ψαχνών προηγήθηκε στο 41′ με πέναλτι που χτύπησε ο Σκριβάνος Π. του Λάμπρου νικώντας τον Τζαβάρα κάνοντας το 0-1 στο 41′ λεπτό.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, και  τους γηπεδούχους να γκρινιάζουν και να αμφισβητούν το πέναλτι του Ηρακλή Ψαχνών.

Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο ο Απόλλωνας κυριάρχησε ολοκληρωτικά και με μπροστάρη τον Κώστα Αγραφιώτη έκανε την ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά.

Στο 70′ ο βασιλικαριώτης στράικερ έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1, και τρια λεπτά αργότερα έκανε το 2-1 βάζοντας μπροστά τον Απόλλωνα.

Το τελικό χτύπημα για τον Ηρακλή Ψαχνών ήρθε από τον κατεξοχήν ηγέτη του Απόλλωνα Ερέτριας τα τελευταία χρόνια Γκέρσι Τόρα στο 84′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στα αξιοσημείωτα του ματς η επιστροφή ενός από τα καλύτερα παιδιά  αλλά και εξαιρετικού ποδοσφαιριστή με την φανέλα του Απόλλωνα του Γιάννη Κρεμασμένου.

Αρκετά καλή η διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου και των συνεργατών του Αντωνίου και Δάλλα.

 

 

Απόλλων Ερέτριας(Βαλκάνος): Τζαβάρας, Μετσανάι, Φουρμούζης, Βελαέτης, Μπαλόζι, Σμπηλίρης(51’Ρούσσος), Ωραιόπουλος(56’Τόρα Γκέρσι), Φραγκάκης, Αγραφιώτης(88′ Κρεμασμένος), Ντουλαβέρης, Μώρος.

Ηρακλής Ψαχνών(Σπυρόπουλος): Ανδρούτσος, Δούλος(85′ Γκάβαλης), Μαρίνος, Μπουρνάζος Κ., Τουρκοχωρίτης, Γκούρλας, Σκριβάνος Π.του Δ., Παπαδόπουλος, Σκριβάνος Π του Λ.(52′ Ραπάι), Μουτουσίδης(70′ Μαναρίτσας), Ντούμας.