Απόλλων Ερ.: Ξεκίνημα με όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους! (ΦΩΤΟ)

0
677

*ΕΡΕΤΡΙΑ, αποστολή για το ″Δυνατά & Αθλητικά″:
                              Μανώλης Βέττας-Αποστόλης Αποστολίδης

Σε καινούργια ″άγνωστα″ μονοπάτια, περπατάει από αυτή την αγωνιστική περίοδο, ο πρωταθλητής Εύβοιας, Απόλλωνας Ερέτριας… Με την άνοδό του, για πρώτη φορά, στην Γ’ Εθνική, ο ″Δαφνηφόρος″, έχει στόχους, που ξεκινάνε από την καταξίωση της ομάδας στην κατηγορία, χωρίς υπερβολές, με διοικούντες και τεχνική ηγεσία, προσγειωμένους στην πραγματικότητα και τις δυσκολίες που παρουσιάζει αυτό το εγχείρημα…

Το ξεκίνημα λοιπόν της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο, έγινε σήμερα Δευτέρα 12-Ιουλίου και μετά την σχετική ομιλία του κόουτς Δημήτρη Βαλκάνου, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση στο διπλανό γήπεδο του Μαλακώντα… Συνεργάτης του Δημ. Βαλκάνου, θα είναι ο γυμναστής Βασίλης Σταματούκος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Απόλλωνας Ερ. κράτησε το σύνολο σχεδόν των παικτών που τον ανέδειξαν πρωταθλητή, ενώ επιμένοντας  στο ″Ευβοϊκό″ στοιχείο, προσέθεσε στο ρόστερ του τον Γυμνιώτη πορτιέρο Κώστα Μπασινά, ″επαναπάτρισε″ ένα δικό του παιδί τον Γιώργο Κοκκάλα (ικανότατο σκόρερ) και τον ταλαντούχο γκολκήπερ Χρήστο Ναυροζίδη, ήταν τα 3 πρώτα αποκτήματα της ομάδας της Ερέτριας, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες, αναμένεται η ανακοίνωση 4-5 ακόμα ηχηρών ονομάτων, προερχόμενα, κυρίως, από τον Ευβοϊκό χώρο…

Σημαντικές ″μεταγραφές″, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρίσει κάποιος, την επιστροφή των Σπύρου Κοντού και Γιάννη Σμυρναίου, που πέρασαν μια άσχημη χρονιά πέρσι από τους τραυματισμούς και τα χειρουργεία, που έκαναν!

Αναγνωριστικό φιλικό παιχνίδι, το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα με την Κ-20 του ΄΄Δικεφάλου΄΄ της Αθήνας, για τον Απόλλωνα της Ερέτριας…!

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την ΄΄πρώτη΄΄ του Απόλλωνα Ερ.: