Απόλλων Ερ., χρειάστηκε να πάει στην παράταση, κόντρα στον ψυχωμένο Αγ. Λουκά!

*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:

Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν δύο κατηγορίες, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους, να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να παλέψουν για την μεγάλη έκπληξη!

Ενθουσιώδης και μαχητικός ο Άγιος Λουκάς, του Γιώργου Μπόκαρη, ″κοίταξε″ στα μάτια, τον πρωταθλητή και κάτοχο του Super Cup, Απόλλωνα Ερέτριας και παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45λεπτο, πέρασε στην αντεπίθεση, ισοφάρισε, προηγήθηκε και τελικά πήγε το παιχνίδι στην παράταση! Μάλιστα στο τελευταίο 10λεπτο, είχε την ατυχία να δει την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Ναβροζίδη, σε κεραυνό του Ρέτσα στο 81′ και στο 83′ ο σκόρερ του ″Αγίου″ Γιαννούλης να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία, να βάλει μπροστά την  ομάδα του!

Ο Απόλλωνας Ερέτριας, σίγουρα αιφνιδιάστηκε, από την μαχητικότητα και την αποφασιστικότητα των γηπεδούχων…! Βέβαια η ομάδα της Ερέτριας παρουσιάστηκε διαφοροποιημένη κατά τα 9/11 της σύνθεσης που αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, την περασμένη Δευτέρα, ξεκίνησαν μόνον οι Ρούσσος & Χριστοδουλόπουλος!

Εννέα νέα πρόσωπα χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Βαλκάνος, στο παιχνίδι αυτό!  Ήταν κύρια παίκτες που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, ο κόουτς-Βαλκάνος, ήθελε να δει κάποια πράγματα και φυσικά να ξεκουράσει κάποιους πιο βασικούς . Όλα αυτά μέχρι την στιγμή όπου κινδυνεύσαμε να βρεθούμε ″προ εκπλήξεως″, οπότε και πέρασε στο παιχνίδι τους Γκ. Τορα , Μωρό και Ντουλαβερη, για να βρεί πιο εύκολα το γκολ, όπως και έγινε ! 
Η μέτρια γενικά εικόνα του Απόλλωνα Ερ. σ’ αυτό το παιχνίδι, οφείλεται στο ότι οι 11 που ξεκίνησαν δεν είχαν ξαναπαίξει έτσι όλοι μαζί, ούτε σε προπόνηση.

*τα γκολ:

  • 40′ Σμυρναίος…0-1,
  • 58′-74′ Γιαννούλης, το 1-1 και 2-1,
  • 77′ Σμπιλίρης…το 2-2,
  • 104′ πέναλτι-108′ Γκ. Τόρα το 2-3 και 2-4.
  • στην φάση του πέναλτι, ο Τσάλας αποβλήθηκε, γιατί απέκρουσε πάνω στην γραμμή του τέρματος, την μπάλα με το χέρι.

Διαιτητής Μάριος Πόγκας με συνεργάτες του τους Χάρη Αντωνιου και Αβρ. Νέγρη.

*ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Γιώργος Μπόκαρης): Παναγιάρης, Τριτσώνης (62′ Κρόκος), Ξύγγης (84′ Καλαμιώτης), Πιλάτης (90′ Μπιμπίκας), Καρατζάς, Δ. Μεταξάς, Σταμέλος, Τσάλας, Γιαννούλης, Αν. Μεταξάς, Ρέτσας (101′ Καρκαλέτσης).

ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Ρούσσος (78′ Μώρος), Δ. Κικίδης, Σμπιλήρης, Χριστοδουλόπουλος (53′ Κοντός), Ρόελ, Ευγενίου (75′ Ντουλαβέρης), Κοκκάλας, Τρεγκάϊ, Σμυρναίος (75′ Γκ. Τόρα), Τσίγκας.