Με ανακοίνωση της στην σελίδα της στο FB η ομάδα του Απόλλωνα Παραλίας εκφράζει την αγανάκτηση της για την μη τήρηση του FAIR PLAY από πλευράς Κεραυνού Χαλκίδας

10/11/2018 ….Ναι 2018 κυρίες και κύριοι και βλέπουμε πράγματα πρωτόγνωρα!
Αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να λέμε τους εαυτούς μας άντρες και ποδοσφαιρόφιλους όταν δεν έχουμε το θάρρος να δεχτούμε μια ήττα και για να φθάσουμε σε σημείο να μην χάσουμε να μην τιμάμε ούτε τα παντελόνια που φοράμε.
Για την ομάδα μας ήταν απλά μια άδικη ισοπαλία αλλά ρωτάμε : Για τους θεατές ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ή μια παρωδία; 
Πως ένα παιδί που θα πάει να ευχαριστηθεί είτε παίζοντας είτε παρακολουθώντας έναν ποδοσφαιρικό αγώνα θα μείνει ευχαριστημένο από το ποδόσφαιρο όταν κάποιοι “άνδρες” το ντροπιάζουν;
Την επόμενη φορά λοιπόν μην αναρωτηθείτε γιατί δεν θα υπάρχουν άνθρωποι να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, διότι εσείς οι ίδιοι τους απωθείται.
Ντροπή λοιπόν σε όλη την ομάδα του Κεραυνού Χαλκίδας διότι έδειξε τον λόγο που το ποδόσφαιρο στις μέρες μας δεν προοδεύει.

Για μερικούς ανθρώπους οι λέξεις αξιοπρέπεια και ηθική είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή τους, κάποιοι άλλοι όμως δεν ξέρουν καν τι σημαίνει.


Συγχαρητήρια λοιπόν για την εξαιρετική φιλοξενία σας, απορίας άξιο είναι αν αισθάνεστε έστω και λίγο άντρες μετά από ότι έγινε σήμερα!


Για εμάς η ομάδα μας είναι νικήτρια και ηθικά και ποδοσφαιρικά.

Όσα χρόνια υπάρχει ο Απόλλων Παραλίας ποτέ δεν λέρωσε το όνομα του με τέτοιες γελοίες διαδικασίες.

Από όσο γνωρίζουμε καμία ομάδα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου δεν έχει πραγματοποιήσει μη τήρηση του fair play διότι σέβονται το ποδόσφαιρο αλλά και τον αντίπαλο.

Εσείς όμως δεν φοβηθήκατε να γίνεται η εξαίρεση. Πλέον είστε η ντροπή του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, ίσως να σας ικανοποιεί αυτό, διότι είστε οι μοναδικοί που δεν τηρείτε το fair play για να μπορέσετε να ισοφαρίσετε…..
Υ.Γ κάποια παίχτες ας ενημερωθούν για το τι εστί fair play σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
Υ.Γ 2 Εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε φιλόξενοι στον δεύτερο γύρο ?