Ο Απόλλων Παραλίας επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι με 4-3 του Παντριαδικού στο γήπεδο της Παραλίας.

Η ομάδα του Π.Ελευθερίου φανέρωσε πολύ καλά στοιχεία κυρίως στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε με 3-0 δείχνοντας πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας.

Από την άλλη πλευρά ο Παντριαδικός του Β.Τσιμιχόδημου έδειξε σημάδια κόπωσης από τις τελευταίες εξαντλητικές προπονήσεις με τους παίχτες του όμως στην επανάληψη να καταφέρνουν να επανέλθουν στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11΄ με ωραία προσπάθεια του Λουκά με τον Γκριτζάλα στο 29΄ να κάνει το 2-0 με πλασέ βρισκόμενος μόνος απέναντι στον Μώρο.

Το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για τον Απόλλων επισφράγισε στο 44΄ με πέναλτι ο Πατρινός γράφοντας το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παντριαδικός ανέβασε στροφές μειώνοντας στο 51΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαιμπάκης.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Λούρος με πλασέ έκανε το 3-2 για την ομάδα του.

Ο Δάσκος για τον Απόλλων με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 4-2.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τους γηπεδούχους μειώνοντας σε 4-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λούρου που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Απόλλων Παραλίας(Π. Ελευθερίου): Παμφίλης Λέκκας Κοροβέσης Δημητρίου Πατρινός Κωνσταντόπουλος Λουκάς Γκριτζάλας Δάσκος Αρβανάκος Παναγιώτου( Καράι, Αργίτης, Κορδώνης, Γκάγκος, Πάντος, Πασπαλιάρης)

Παντριαδικός(Β.Τσιμιχόδημος): Μώρος Καραμπέτσος Πασάι Πεππές Γκρινιάρης Γούναρης Ματράκας Λούρος Μπαιμπάκης Τσιμιχόδημος Καρατζάς( Πατερίτσας Τσάλλας Κικίδης Κοροβέσης Θ. Κοροβέσης Β. Παπακωνσταντίνου)