Μεγάλος νικητής του πρώτου ημιτελικού των Παίδων ο Απόλλωνας Χαλκίδας που επιβλήθηκε στο ουδέτερο γήπεδο της Θήβας της Μαλεσίνας με 71 – 52.
Οι δύο ομάδες φάνηκαν να μην είχαν επηρεαστεί από την σχεδόν τετράμηνη αγωνιστική απραξία λόγω κορωνοϊού, παρουσίασαν ωραίο θέαμα με τον Απόλλωνα πιο πλήρη και καλύτερη ομάδα σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού να παίρνει τελικά την πρόκριση για τον τελικό.
Μόνο στα πέντε πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τον Απόλλωνα σιγά-σιγά να ξεφεύγει, να χτίζει διαφορά που έφτασε και τους 16 πόντους και την Μαλεσίνα να προσπαθεί να και να καταφέρνει να μαζέψει τη διαφορά κλείνοντας το α’ ημίχρονο με 33 – 25, δείχνοντας ότι μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι.
Στο β’ ημίχρονο όμως “οι τρομεροί παίκτες του Γκλιάτη” δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού στους παίκτες της Μαλεσίνας να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους φθάνοντας στην τελική επικράτηση με 71 – 52.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  17 – 8,  33 – 25,  52 – 41,   71 – 52
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ(Γκλιάτης- Νικολάου): Μοιρώτσος 14(2), Κοτρογιάννης Β., Λειβαδίτης 8(2), Σταματίου, Μάρκου 12, Πολύχρονος, Τριάντης, Κοτρογιάννης Ι. 10, Ζαχαριάδης 9, Αποστολάτος 18, Στρατής, Στέργιος
ΜΑΛΕΣΙΝΑ(Δαδίτσιος- Καραμίντζος): Καραμίντζος 10(1), Καραστάθης Ε., Κούτσικος 4, Δημητρός 10, Ταμπούρης 2, Μπλόντζος 17, Καραστάθης Σ. 4(1), Ψωρομίτας, Μαρτίνου, Πασάι 5(1)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραμπιτσάκος, Γερονικολός

*Στον άλλο ημιτελικό Μπούκαλη – Πρωτέας Σχηματαρίου  56 – 60
Ο τελικός των παίδων Απόλλων Χαλκίδας – Πρωτέας Σχηματαρίου θα οριστεί σε νέα ανακοίνωση από την ΕΣΚΑΣΕ.
Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ