Με την υποστήριξη και του Δημοτικού Οργανισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), διοργανώθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου από τη Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου «Microcars Club» το 1ο Regularity Rally Ευρίπου.

Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αθήνα και έλαβαν μέρος σε ειδικές διαδρομές στην Πεντέλη, τον Διόνυσο, τη Δροσοπηγή, το Ύπατο, το Μουρίκι, το Πλατανάκι και τη Ριτσώνα και τερμάτισαν στην παραλία Χαλκίδας.

Όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα καλωσόρισε στην παραλία της Χαλκίδας ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος τους συνεχάρη για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν και κυρίως για το γεγονός ότι έδωσαν τη δυνατότητα σε νεότερους να γνωρίσουν αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής.

Τέλος, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, που προάγουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Λέσχης Παναγιώτης Παπαδόπουλος απένειμε στον Δήμαρχο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ αναμνηστικές πλακέτες για τη στήριξη της διοργάνωσης.