Δύο ποδοσφαιριστές με πολλές εμπειρίες από την μεγάλη τοπική κατηγορία (και όχι μόνο), είναι ελεύθεροι και πλέον αναζητούν την νέα τους ποδοσφαιρική στέγη, για να συνεχίσουν την καριέρα τους!

Κώστας Ντούμας

Ο Κώστας Ντούμας, από τις υποδομές των Ψαχνών, μικρός βρέθηκε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Π. για κάποια χρόνια, επέστρεψε στον Ηρακλή Ψ. που εντυπωσίαζε τότε στην Β’ Εθνική, ήταν βασικό στέλεχος στην Κ-20 των ″πρασίνων″, για να περάσει στην συνέχεια στην α’ ομάδα, όπου μέχρι τώρα αγωνιζόταν! Ο 24χρονος Ψαχνιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε σαν επιθετικός, αλλά στον Ηρακλή, καθιερώθηκε σαν ένας αμυντικός με επιθετικές αρετές! Στο περασμένο πρωτάθλημα με την φανέλα του Ηρακλή Ψ. ο Κ. Ντούμας ″έγραψε″ 16 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ.

Χρήστος Κολιόπουλος

Ο 25χρονος, αμυντικός Χρήστος Κολιόπουλος, με το ποδοσφαιρικό παρατσούκλι, ″Φονιάς″ (εξ αιτίας του δυναμικού -όχι όμως αντιαθλητικού- τρόπου που αγωνίζεται), ξεκίνησε από την ομάδα του Ελλήσποντου Ν. Λαμψάκου, όπως και τα αδέλφια του Κώστας και Βασίλης! Ο Χρήστος Κολιόπουλος, στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΚ Χαλκίδας και της Μακρυκάπας και επέστρεψε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Ελλήσποντο! Στην ομάδα του χωριού του, αυτή τη φορά ο απολογισμός του δεν ήταν αυτός που θα ήθελε, δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε και έτσι τώρα, ζήτησε και έμεινε ελεύθερος. Απολογισμός, 8 συμμετοχές και ένα γκολ, στο περασμένο πρωτάθλημα!