Δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα ο ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ στην Αγ.Άννα και καθώς επικράτησε του τοπικού  ΑΡΗ με 3-1 εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στον 1ο(βόρειο)όμιλο με συν δυο βαθμούς..
Απέναντι στην ελλιπέστατη ,λόγο απουσιών από τιμωρίες παιχτών .αποχωρίσεις ,τραυματισμών και …άλλων αιτιών, τοπική ομάδα οι φιλόδοξοι Πηλιωτες πέτυχαν με άνεση τον στόχο τους, ενώ ο Σταματίου(πορτιέρο της Αγιαννιώτικης ομάδας ήταν ο κορυφαίος)νε μεν δέχτηκε τρία γκολ αποσόβησε όμως  τουλάχιστον άλλα τέσσερα!
Τα …του αγώνα τώρα.
Στο 15 σουτ του Καμπούρη στην προσπάθειά του να διώξει ο Μαλάμος ,με το…ΑΡΙΣΤΕΡΟ πόδι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του και οΑΡΗΣ μπαίνει στον καινούριο χρόνο με το ΖΕΡΒΟ το πόδι!(πως λένε ότι ο καλός ο χρόνος από την αρχή φαίνεται).
Η ισοφάριση και το 1-1 ήρθε με το ξεκίνημα του Β! ημιχρόνου.Στο 46 ο Περήφανος Γ. Με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια για να ακολουθήσουν τα δυο γκολ που έδωσαν την νίκη στον Ερμή από τον Μυλωνά στο 62 και τον Ανδρίτσο με καφαλιά στο 75.
Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η διαιτησία του Παπακυριάκου.
Άρης Αγ Άννας .ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ,ΜΑΛΑΜΟΣ(46 ΚΑΡΑΤΖΑΣ),ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ,ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΑΛΜΠΑΝΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ,ΑΛΟΙΖΟΣ,ΚΟΜΠΟΘΑΝΑΣΗΣ,ΒΟΚΟΠΟΚΟΣ(85 ΑΜΕΛΑΔΙΩΤΗΣ),ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ Γ.,ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΝΙΚ.
Ερμής Πηλίου .ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ,ΚΥΡΙΑΚΟΥ(35 λ.τρ.ΣΕΛΕΒΑΚΟΣ),ΤΖΑΦΕΡΟΣ,ΚΟΝΤΑΚΗΣ,ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ ΣΤ.(78 ΜΠΑΤΣΑΚΟΥΤΣΑΣ),ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ,ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ,ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ Δ.,ΜΥΛΩΝΑΣ,ΤΖΟΥΡΤΗΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.