Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο ΑΟ Νέας Αρτάκης για τον αγώνα στην Αυλίδα, του περασμένου Σαββάτου 11/3. Στην ανακοίνωση στηλιτεύεται το ότι δεν υπήρχε παρατηρητής και ότι το γήπεδο της Αυλίδας ΄΄δεν έχει στοιχειώδη διαχωρισμό κερκίδας και αγωνιστικού χώρου΄΄. Υποστηρίζεται ότι έγινε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο από θεατές των γηπεδούχων και προπηλακισμός ΄΄ παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές της φιλοξενούμενης ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια΄΄ και ότι το φύλλο αγώνα ΄΄περιγράφει τα πάντα και «καίει» τους γηπεδούχους΄΄. Ακόμη γίνεται σχολιασμός στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Αυλίδας, που χαρακτηρίζεται ότι είναι ΄΄βγαλμένη από το μαντείο των Δελφών΄΄!

Αναλυτικά:

΄΄1.Ποδοσφαιρικός αγώνας κρίσιμος για την γηπεδούχο χωρίς Παρατηρητή αγώνα(????)

2.Γήπεδο χωρίς τον στοιχειώδη διαχωρισμό κερκίδας και αγωνιστικού χώρου.

3.«Φίλαθλοι» που εισβάλλουν ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτοι και προπηλακίζουν παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές της φιλοξενούμενης ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

4.Φύλλο αγώνα που περιγράφει τα πάντα και «καίει» τους γηπεδούχους.

5.Ανακοίνωση των γηπεδούχων βγαλμένη από το μαντείο των Δελφών που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο Α.Ο.Ν.Α δεν έπαιξε ούτε θα παίξει για κανένα άλλον πλην της ιστορίας του και θα διεκδικήσει ότι του αναλογεί από την αρμόδια αρχή από την οποία περιμένουμε να πράξει τα αυτονόητα και να απονείμει δικαιοσύνη.

Υ.Γ. Είναι απορίας άξιο πως ο προπονητής και ο Πρόεδρος του Α.Ο.Αυλίδος αναπνέουν σε ένα τέτοιο δύσοσμο αθλητικό περιβάλλον.΄΄