Ανεπίσημη ΄΄πρώτη΄΄ για τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, που φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα βασιζόμενο στις σταθερές αξίες, της ιστορίας του συλλόγου και του ΄΄μεγέθους΄΄ του τόπου που εκπροσωπεί, αλλά και με ΄΄αέρα΄΄ φρεσκάδας και αισιοδοξίας, που θέλει να μεταλαμπαδεύσει το νέο δυνατό διοικητικό σχήμα, το καταξιωμένο προπονητικό τιμ και το αξιόλογο έμψυχο δυναμικό, το οποίο πρόκειται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, ως την έναρξη του πρωταθλήματος. Την πρώτη συγκέντρωση-πρόπονηση του ΑΟΝΑ, παρακολούθησαν τα περισσότερα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, αλλά και φίλαθλοι των ΄΄ερυθροκίτρινων΄΄. Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται ο Παναγιώτης Τοκπασίδης, που σαν προμνησία-΄΄ντεζαβού΄΄ ένα χρόνο μετά βρίσκεται στην ίδια θέση (μάλλον όμως με πολύ καλύτερες προοπτικές) και θα έχει και πάλι άμεσο συνεργάτη τον αρτακιανό παλιό άσο της ομάδας Γιάννη Λεσγή. Τα τμήματα υποδομών θ΄ αναλάβει ο Μιχάλης Μαύρος, ο οποίος επίσης ήταν παρών στην ΄΄πρώτη΄΄. Ο νέος ΑΟΝΑ θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η πρωτιά, έχοντας σαν προτεραιότητα να δώσει χώρο στα ντόπια ταλαντούχα ποδοσφαιρικά ΄΄φυντάνια΄΄ και η νέα προσπάθεια ν΄ αποσχολήσει θετικά την τοπική κοινωνία, με σύγχρονα οργανωτικά βήματα, που μακροπρόθεσμο στόχο θα έχουν να κάνουν τον σύλλογο ΄΄αυτόφωτο΄΄.

ARTAKH ENARKSH PROETOIMASIAS 1-8-17 (11)
…πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει στον φίλαθλο κόσμο η νέα διοίκηση, μερικές απ΄ τις οποίες βρίσκονται μέσα σ΄ αυτά τα καλαίσθητα και συλλεκτικά κουτιά…

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βαγιάννης, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Αθήνα, είναι αρτακιανής καταγωγής και φίλαθλος της ομάδας, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι 51 χρόνια πριν, ο πατέρας του -παλιός διοικητικός παράγοντας- ήταν ένα απ΄ τα ιδρυτικά μέλη της ιστορικής ΄΄προσφυγικής΄΄ ομάδας. Κάτι ιδιαίτερα συμβολικό και σημαντικό για τον ίδιο, που θέλει με βάση τις διαχρονικές αξίες του συλλόγου να δώσει σύγχρονες διοικητικές ΄΄πινελιές΄΄, που θα βοηθήσουν την ομάδα ν΄ αγκαλιαστεί ακόμη περισσότερο απ΄ την πολυπληθή τοπική κοινωνία της Αρτάκης. Ήδη έχουν γίνει κινήσεις απ΄ την νέα διοίκηση για εγγραφή μελών στην ομάδα και η μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ ικανοποιητική. Η επίσημη ΄΄πρώτη΄΄ του ΑΟΝΑ έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 14 Αυγούστου, με πολλές εκπλήξεις και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ανανεωτικές κινήσεις μάρκετινγκ!