Ευκαιρίες σε όλους και ανάσες είχε την ευκαιρία να δώσει ο Βαγγέλης Ζέρβας στον αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο Ευβοίας απέναντι στην Δόξα Προκοπίου.

Το 0-5 του πρώτου αγώνα είχε δώσει την πρόκριση για τα ημιτελικά στο ΑΟΝΑ εκεί που θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον ΑΟ Χαλκίς με έπαθλο μία θέση στον τελικό.

Το παιχνίδι δεν χωράει καμίας κριτικής ή ανάλυσης με τον ΑΟΝΑ να είναι καταιγιστικός και με αυτούς που αγωνίστηκαν να δηλώνουν παρόν στον προπονητή τους Βαγγέλη Ζέρβα εν όψιν δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τα γκολ της Αρτάκης πέτυχαν οι : : Λειβαδίτης 2 (29′ και 47′), Μαστροκώστας (35′), Γκέκας (62′ πέναλτι), Τουρκοχωρίτης (71′) και Νικολάου (72′).

Αρτάκη(Β.Ζέρβας): Αγριόδημος, Γκέκας, Μαστροκώστας (46′ Θωμάς), Τσούτης, Μπελίτσος, Τουρκοχωρίτης, Λούρος (56′ Κολιόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Λειβαδίτης, Κούκα, Νικολάου.

Δόξα Προκοπίου(Γ. Κουτσουφλάκης): Αλατζάς, Μορφούλης, Κεχαγιάς, Τσίπτσης, Τσούπρος, Μακρής, Καλλαής, Μάλλιαρης (89′ Σκοπελίτης), Δανέλης, Κανελλόπουλος, Δεδεκλίδης (76′ Παπατσούλης).