Με το ισόπαλο 0-0 ξεκίνησε ο ΑΟ Ν Αρτάκης απέναντι στοη Ηρακλή Λαρίσης την προσπάθεια του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη χωρίς τον Αργεντίνο Εσκουντέρο στο αρχικό σχήμα (είχε πρόβλημα τραυματισμού όλη την εβδομάδα) και προβλήματα στην δημιουργία φάσεων και ανάπτυξης αναδείχθηκε φυσιολογικά ισόπαλος με τον Ηρακλή Λαρίσης που ήρθε με σκοπό να μην χάσει στην Ευβοια και δεν έχασε.

Ο ΑΟ Ν. Αρτάκης παρότι δεν ξεκίνησε καλά στην συνέχεια ισορρόπησε τον αγώνα με μεγάλη δυσκολία στην δημιουργία και στην τροφοδότηση του Ζυγκερίδη που αγωνίσθηκε ως φορ αλλά και του Μεγάλου που τον αντικατέστησε.

4′ Σουτ του Χασομέρη έδιωξε εντυπωσιακά ο Ντουμάνης.

15′ Από φάουλ του Ντελέκου ο Παπαδάκης δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα

89′ Ο Χρηστίδης παραλίγο να παγώσει το “Νίκος Κίλιμπας” μετά από κούρσα 30 μέτρων μπήκε στην περιοχή σούταρε με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντουμάνη.

Διαιτησία: Καλογερόπουλος, Ανδρέου – Κατελανάκης (Αθήνα).

Aρτάκη(Αγγ.Διγκόζης): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Αρκούδας, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Ντελέκος, Παπαδάκης (75’ Εσκουρέντο), Σταματάκος, Χατζηστάμου, Ζυγκερίδης (75’ Μεγάλος).

Ηρακλής Λαρίσης(Χρ.Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου (85’ Μπαλαμώτης), Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (80’ Κακαβίτσης), Μπάμης, Αλεξίου (85’ Κουτσούκης), Χατζηλιόντας (60’ Χρηστίδης), Χασομέρης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ